Menu Close

ZVIJEZDE VAM ZAVIRUJU U DUŠU: Horoskopski znak otkriva koji je vaš SKRIVENI TALENAT

Astrolozi vas savjetuju u kojim sferama ćete naprosto briljirati! Nemojte traćiti vrijeme na poslove i hobije u kojima niste dobri.

OVAN

Ovaj znak karakteriše impulsivnost i energičnost, jako je inteligentan i jedan je od najvećih radoholičara među horoskopskim znacima. Kada su talenti u pitanju od ruke mu ide sve što ima veze sa pokretom, mehanikom i dinamikom.

Sport je sfera u kojoj ovan neprikosnoveno vlada, a pored sportskih aktivnosti dobro mu ide izgradnja, kao i popravljanje stvari. Rođen je za individualne aktivnosti, ima jako izražen takmičarski duh, tako da konkurencija u njegovom slučaju znači motivaciju da bude još bolji i i uspješniji.

BIK

Bikovi su dobri sa finansijama, pa zato i treba da se okrenu delatnostima povezanim sa novcem, jer tu leži njihov uspjeh i mogućnost napredovanja i konačno zarade. Pored toga, skloni su umijetnosti – bilo da je u pitanju neka klasična, poput slikanja, crtanja, pjevanja, ili nešto poput šminkanja, pravljenja frizura..

BLIZANCI

Blizanci imaju odlične sposobnosti u pregovaranju u direktnojj prodaji zahvaljujući izraženoj komunikativnosti i istinskom interesu za potrebe drugih koji imaju. Posjeduju odličnu sposobnost za širenjee informacija i povezivanja, pa su vrsnii govornici i prezenteri.

RAK

Idealne djelatnosti za osobe rođene u znaku Raka su profesura, treniranje drugih i savjetovanje. Razloga za ovo jeste njihova izuzetna sposobnost da razumiju druge, da se unesu u tuđa osjećanja i potrebe i prenesu svoje znanje. Jako su strpljivi.

LAV

Osobe rodjene u znaku Lava su jakoo duhovite, zabavne, pune zanimljivij priča i zbog toga uvijek u centru pažnje i uvijek jedan od najpopularnijih likova u društvu. Talentovani su za skomediju.

Pored ovoga, interesuju ih stvarima vezane za ljepotu, kozmetiku i ishranu. Vole da budu najbolji u svemu…

DJEVICA

Osobe rođene u znaku Djevice karakteriše pedantnost i posvećenost detaljima. Sve što rade, rade sa maksimalnom posvećenošću i predanošću, a njihovo polje interesovanja je široko. Leže im hobiji povezani sa računarima, crtanjem, izgradnjom, a ono u čemu su najtalentovaniji jeste planiranje!

VAGA

Vage su veliki pravdoljupci i najbolji savjetodavci, ili bolje reći najprijatniji savjetodavci, jer ne osuđujuu već pokušavaju da razumiju. Njihovi talenti najčešće uključujuu društvo, a ne predmete i stvari, pa su zbog toga najčešće članovi različitih udruženja ili interesnih grupa koje okupljajuu ljude.

Često su i umijetnički talentovani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima vjerujući kako u tome leži finansijska sigurnost.

ŠKORPIJA

Škorpiju krase inteligencija i logičko razmišljanje. Od ruke joj idu svi zadaci u kojima je neophodno logičko promišljanje i analiza. Računanje, finansijski poslovii i logički zadaci su sfere u kojima će zablistati, pa joj se drugi često obraćaju kada imaju probleme ove vrstee.

STRIJELAC

Strijelčevi su rođeni sportisti! Vole sport i u njemu su dobri. Samim tim, imaju veoma izražen takmičarski duh u svemu što rade. Razumiju se u mehaniku i tehnologiju i generalno funkcionisanje stvari, a nerijetko su kreativni i uživaju u hobijima koji podrazumijevaju stvaranje i kreiranje.

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca su jako kreativne, a ovu svoju osobinu ispoljavaju kroz pisanje, pjevanje, crtanje i slične djelatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao. Iako djeluju zatvoreno i nepristupačno, obično su jako duhoviti – potrebno je samo malo da se opuste i postaju najveći zabavljači u društvu.

VODOLIJA

Glavni talenat osoba rođenih u znaku Vodolije leži u njihovim rukama. Jako su spretne u svemu što podrazumijeva popravke, pravljenje, kreiranje. Posjeduju prirodan talenat za muziku, osjećaju ritam i lako prate melodije, ali i za moderne tehnologije.

RIBA

Istinski talenat osoba rođenih u znaku Riba jeste psihologija. Imaju nevjerovatnu sposobnost čitanja drugih ljudi u čemu im pomaže njihov izražen dodir sa duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namijere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi. Skloni su umijetnosti u kojoj pronalaze ventil za ispoljavanje svoje ličnosti.

Related Posts