Menu Close

STIPE MESIĆ SPUSTIO MILORADU DODIKU: Samo se njegov mozak može otcijepiti

Član predsjedništva BiH i glavni baja u manjem bh. entitetu, te čovjek koji je prije 10-ak godina javno priznao da se u Srebrenici dogodio gen – ocid, jučer je u Banjoj Luci doživio sl – om ži – vaca.

Naime, on je u svom “ekspozeu” u kojem je po – pljuvao sve što ima prefiks bosanski, izvrijeđao međunarodnu zajednicu, Valentina Inzka, ali i još jednom isp – alio niz nebuloza poput disolucije, odnosno samostalnosti manjeg bh. entiteta.

Ljut kao ris, ali potpuno nemoćan da bilo šta uradi, poput malog djeteta kojem ne daju lizalo, nekoliko puta u svom obraćanju je danas opet nekoliko ne – girao gen – ocid u Srebrenici, te ljutito napustio konferenciju za novinare.

Kontaktirali smo Stjepana Mesića, bivšeg predsjednika Republike Hrvatske da da komentar o ovim nebuloznim izjavama Milorada Dodika.

Na otcj – epljenje RS, naš sagovornik kaže da se može samo otc – ijepiti njegov mozak.

Njegov mozak očito još nije shvatio da je Bosna i Hercegovina činjenica, da to garantuje međunarodna zajednica i da to garantuju oni koji su kreirali Dejtonski sporazum. Ako to jedan mozak ne može shvatiti, onda treba njega karakterizirati kao rat – nog zl – očinca, ako ne kao ratnog, onda poratni, koji podržava zl -čin – kazao nam je Mesić.

(Hayat/ZASREBRENICU.ba)

Related Posts