Menu Close

STANIVUKOVIĆ: Znate, borci su stvorili Republiku Srpsku 9. januara koji je naš dan, koji je nesporan, i koji će uvijek biti Dan Republike Srpske!!!

Stanivuković otkrio pravo lice. Srbin je Srbin – različiti u pet grama…

“Znate, borci su stvorili Republiku Srpsku 9. januara koji je naš dan, koji je neosporan, i koji će uvijek biti Dan Republike Srpske”

“9. januar, ulica – ovako jednom važnom datumu smo posvetili naziv ulice u petoj zoni grada Banje Luke, na periferiji! Ovako važnom datumu smo posvetili ulicu koja je široka dva i kusur siće metara”, počinje Stanivuković izlaganje o, kako kaže, svetom datumu.

Odluka Ustavnog suda BiH kojom je potvrđeno još jednom da je 9. januar neustavni praznik podigla je buru u Republici Srpskoj, a političar Draško Stanivuković odlučio je na svom Facebook profilu dati svoj komentar.

“E ovako mi volimo sve, i ono što nam je sveto. Važno je, ali kad treba nešto da uradimo, ovako mi to uradimo. Znate, borci su stvorili Republiku Srpsku 9. januara koji je naš dan, koji je nesporan, i koji će uvijek biti Dan Republike Srpske”, zaključio je Stanivuković.

Izvor: Fokus (arhiv)

Related Posts