Menu Close

“STANIVUKOVIĆ IM JE KOST U GRLU”: PDP smatra da Dodikov SNSD pokazuje nemoć pozivajući gradonačelnika Banje Luke na saslušanje

“Smatramo da je krajnje neprihvatljivo koristiti policiju u namjeri da se ospori uspješan rad PDP-ovog gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji je očito velika kost u grlu sve slabijeg SNSD-a”, naveli su iz PDP-a.

PDP osuđuje zloupotrebu institucija Reublike Srpske, čemu, kako smatraju u ovoj partiji, SNSD konstantno pribjegava pokušavajući da se obračuna sa političkim neistomišljenicima.

– Smatramo da je krajnje neprihvatljivo koristiti policiju u namjeri da se ospori uspješan rad PDP-ovog gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji je očito velika kost u grlu sve slabijeg SNSD-a – naveli su iz PDP-a.

Ističu i da je poziv na saslušanje u policiju gradonačelniku Drašku Stanivukoviću potvrda nemoći SNSD-a.

– Najava da će Draško Stanivuković biti saslušan u policiji zbog, navodno, kršenja epidemioloških mjera, samo je potvrda nemoći stranke Milorada Dodika da se demokratskim, argumentovanim sredstvima bori u političkoj areni, a ne koristeći svoju udarnu pesnicu, MUP, koji bi trebalo da ima iste aršine prema svim građanima – navedeno je u saopštenju.

Stoga iz ove stranke pitaju ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača kada će poslati poziv na saslušanje svojim stranačkim kolegama koji su bili akteri “korona-derneka” u proteklom periodu te kršili sve epidemiološke mjere, kojih se i njegov šefa u brojnim prilikama nije pridržavao.

– PDP upozorava da vlast neće moći pobjeći od odgovornosti, posebno ne pred građanima, koji neće mirno posmatrati sve SNSD-ove zloupotrebe – zaključili su u PDP-u.

Related Posts