Menu Close

ŠOKANTNO!!! Tomina majka izjavila: ”Nadežda i njena majka žele da ja psihički skrenem!”

Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

Pobesnela kao nikad zbog ovih reči bivše snajke.

Pevačica i bivša učesnica ”Zadruge” Nadežda Biljić gostovala je sinoć u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom otkrila mnogo detalja o vanbračnoj zajednici sa Tomom Panićem, ali i o odnosu sa njegovom majkom Jasminom. Tomina majka sada je progovorila o svemu tome, kao i tvrdnjama bivše snaje da se nije obradovala unučetu Longu, kao i da je, kada joj je Nadeždina majka Slavica saopštila radosne vesti, prvo pitala da li je to dete njenog sina.

– Ja sam ta koja nema mira od Nadežde. U emisiji ”Amidži šou” je lagala, kao i do sada. Ponavlja moje reči, ja sam ta koja je ćutala i gutala dva meseca i trpela uvrede, a ne ona. Laž njena nema granice. Šalje preteće poruke i vređa, a ja njoj ne odgovaram! Ja razumem, nema ona preko koga biti u javnosti, pa hajde preko mene. Ona neka nastavi svoj rat sama sa sobom, jer ja nisam ratovala, već ona. Ja idem istinom i vodim se time! – poručila je Tomina majka, pa progovorila o Nadeždinim navodima da se u prvi mah nije obradovala vestima da će dobiti unuče, već je upitala pevačicinu majku da li je dete Tomino.

– Sram da ih bude, one hoće da ja psihički skrenem zbog njih. Ja sam se tada, kada sam saznala da je trudna, obradovala i bila uz nju. Čuvam poruke i tada kako sam pisala sa njom. Koliko sam samo puta, dok je Toma imao zabranu, prenosila šta kaže ona Tomi i Toma njoj! Ja sve imam dokaze da od mene nije dobila nijednu uvredu! Branim se istinom! – poručila je Jasmina i priložila prepisku sa Nadeždom, koja je nastala kada joj je prvi put poslala sliku ultrazvuka.

– Evo ga unuče – napisala je Nadežda i stavila veliki broj smajlila i srca, a Tomina majka je odgovorila:

– Jeeees, je l’ sve okej, koliko je…

Related Posts