Menu Close

Sadik Hasanović iz Srebrenice hara muzičkom scenom

Hasanović je učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde granda”.

Nakon svog prvog nastupa, Hasanović je privukao veliku pažnju, te su odmah krenuli komentari mnogobrojnih fanova muzičkog takmičenja koji smatraju da je upravo mladi pjevač iz Srebrenika a rodom iz Srebrenice potencijalni pobjednik.

On je osvojio svih šest glasova, koliko je potrebno da može izabrati svog mentora. Sadik je birao Mariju Šerifović za mentora. Iako je došlo do nesporazuma tokom izbora mentora, Sadik je za Avaz otkrio u kakvom je sada odnosu trenutno sa Marijom.

Sadik Hasanović:

Prije svega Marija je veliki čovjek i veliki drug. Saradnja sa njom mi se mnogo sviđa. Kada sam bio na sceni tokom svog prvog nastupa, ja nisam znao ni gdje sam. Stojim na sceni i prilazi mi Marija Šerifović, meni su se u tom trenutku noge odsjekle.

I upravo zato je i došlo do nesporazuma, ja sam svakako želio izabrati Mariju, ali nisam bio siguran šta se dešava.

Uloga mentora u Zvezdama mentora jeste da pripremi kandidata za svaki naredni krug, a kako izgleda saradnja sa Marijom, Hasanović je opisao.

Za sve takmičare iz Bosne i Hercegovine Marija dolazi u Sarajevo gdje imamo probe. Ona zna za svakog pjevača šta je najbolje, tako da je pomno slušam i trudim se da ispoštujem svaku njenu kritiku i savjet. Čast i zadovoljstvo je što sam u njenom timu.

Očekivanja svih takmičara su velika, ali prije svega treba dati svoj maksimum, smatra Sadik.

Mislim da je prerano pričati o pobjedi. Svi mi tamo se prijavimo sa nekim ciljem, ja želim da se izborim za svoj uspjeh. Želim ostati zapamćen i primijećen.

Sadik ne strahuje od komentara ostalih članova žirija, iako su mu komentari Karleuše posebno dragi.

Kada vam Jelena Karleuša kaže da ćete biti velika zvijezda, to vam da vjetar u leđa!

Related Posts