Menu Close

REAGOVALA STRANKA NENADA ČANKA: “Od VULINA smo navikli na sve i svašta, ali ponovo počinje da PALI VATRE NA BALKANU”

“Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a, i Mirjane Marković navikli smo na sve i svašta. Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali i lažnom padobrancu, lažnom vojniku…”

Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro osuđuje zahtjev ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina, da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju, saopšteno je iz te stranke na čijem je čelu Nenad Čanak.

“Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjana Marković, navikli smo na sve i svašta. Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali i lažnom padobrancu, lažnom vojniku, lažnom policajcu, lažnom ljevičaru. Vulin je laž po sebi! On svoje lične komplekse liječi oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri – navode u saopštenju.

Vulin, kako navode, to radi u cijelom regionu.

“Jedan dan je to Hrvatska, drugi dan Bosna i Hercegovina, a danas je na redu Crna Gora. Lažni patriota Vulin optužuje poslanike crnogorskog parlamenta samo zato što su ispoštovali presude Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu”, dodaju iz Lige socijaldemokrata.

Taj sud je, navode, osnovan rezolucijom Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN.

“Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju. Ne očekujemo od portparola Mirjana Marković ništa dobro, ali tražimo od poslanike Narodne Skupštine Republike Srbije da usvoje deklaracije koju su izglasale njigove kolege iz Crne Gore, i pokažu da Srbija poštuje Ujedinjene nacije i pripada civilizovanom svijetu”, navode u saopštenju, prenosi Oslobođenje.

Related Posts