Menu Close

Policija hapsila po Hepiju – Pripadnici policije Srbije odveli su nekolicinu učesnika rijaliti programa “Parovi”…

Po saznanjima Nova.rs, policija je stigla nakon što ih je kontaktiralo osiguranje, jer su određeni učesnici rijalitija pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade.

Nedjelja ujutro

12 sati nakon incidenta, nadređeni na tv i dalje nemaju odgovore o tome šta se dogodilo. Naime, portal Nova.rs juče je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Happy, ali i osnivača rijalitija “Parovi”, koji nije želio da komentira jučerašnje događaje.

Ne, ne, ne znam ja ništa. Zaobiđi me, molim te. Šta zoveš mene, samo sam vidio u medijima, Silvanu zovi, Silvana zna – kratko je rekao Marić za Nova.rs.


Silvana Stanković, koju je Marić spominjao, zapravo je PR tv, zbog koje je incident navodno i nastao.

Kako je Gastoz, jedan od učesnika rijalitija koji je priveden, rekao za Nova.rs, iza cijelog incidenta “krije se” upravo ona.

Ekipa portala Nova.rs je kontaktirala Silvanu koja je rekla da ne zna šta se dešava ispred Happy televizije i da će se javiti kada sazna, međutim, ona nakon toga nije odgovarala na pozive.

Portal Nova.rs, je ponovo u nedjelju ujutro pokušao da kontaktira Silvanu Stanković, ali ona i dalje nije odgovarala na pozive. Pokušali su da dobiju odgovor i od drugih zaposlenih na televiziji, ali su svi pozvani zamolili za anonimnost i nisu željeli da odgovaraju na pitanja.

Na broj telefona televizije koji je istaknut na njihovom zvaničnom sajtu, takođe se niko nije javljao. Rijaliti program “Parovi” je nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje.

Related Posts