Menu Close

Ozbiljne najave kod Senada Hadžifjezovića: “Biden će sanckionisati Dodika i vratiti bonske ovlasti! Moguće ukidanje entiteta!”

Tanya Domi, profesorica Columbia univerziteta, osoba koja je cijeli život posvetila BiH.

Tanya Domi, profesorica Columbia univerziteta, osoba koja je cijeli život posvetila BiH i radila za Zapadni Balkan, gostovala je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifjezovića.

Karijera: OSCE, Kapetan US Armije, implementator Dejtonskog sporazuma, istraživač genoda, saradnica kongresmena McCloskey i Roberta Frowicka.

Ne zaboravite da je Biden u prvom razgovoru s britanskim premijerom Johnsonom pomenuo BiH, a nije pomenuo Kinu i Rusiju! Dejton je zaostavština Amerike i naša je obaveza da pomognemo BiH! Biden oko sebe ima prave ljude kad je riječ o BiH! Prijetnje BiH ima iznutra, Dodik i pritisci iz Rusije i nekih drugih sila! Biden će tražiti da se sankcionira Dodik i da se vrate bonske ovlasti!

Postoji mnogo toga što se treba staviti pod kontrolu! Biden se mora time odmah baviti! Lavrov nije došao kako bi unaprijedio demokratiju! Dodik uporno opstruira Dejton! Bosanski Srbi kažu da se ništa ne može uraditi, može i mora! SAD će riješiti to, ali mora imati podršku EU! Vrijeme je da se pomogne BiH!

Nije gotovo! Naaslje koje je počelo, završeno je, ali zaostavština Trumpa nije završena! On potpaljuje situaciju otkako je počela njegova kampanja 2015. godine, od tada učestvuje u dezinformiranju cijele zemlje! Trump će biti prijetnja dok ne bude krivično gonjen i zatvoren! Postat će prvi predsjednik koji će biti opozvan u historiji zemlje! Do 20. januara će biti uhapšen! Trump američki Šešelj! Iako Amerika nije bila u ra -tu, on je izvršio ratne zlo -ine u inostranstvu, vodio rat protiv imigranata u SDA-u! Objavio ra t muslimanima i svima koji nisu bili kršćani! Novinare nazvao neprijateljima naroda!

Related Posts