Menu Close

– Nikšić: Vučić je danas omogućio Dodiku, Komšiću i Džaferoviću da se BiH približi Kambodži i Mijanmaru po stopi vakcinacije –

– Pozivam građane da ne zaborave današnje slike i poruke, kada nam uoči izbora sigurno, a vjerovatno čim Vučić pređe na drugu stranu Drine, vladajuće strukture budu servirale potpuno drugačije poruke, kazao je Nikšić.

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, večeras je na svom Facebook profilu komentarisao današnju posjetu Aleksandra Vučića, koji je došao u Sarajevo kako bi našoj zemlji uručio 5.000 doza vakcina protiv koronavirusa.

Nikšić je naglasio kako na Vučićevu izjave, politiku i historiju ima bezbroj primjedbi, ali da mu čestita na trudu i zalaganju da svaki stanovnik Srbije dobije vakcinu.

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti:

– Danas su građani Bosne i Hercegovine svjedočili jednom velikom događaju. Nije to onih 5.000 vakcina, iako je to poklon na kojem se treba zahvaliti.

Važnije od toga je bilo ponašanje visokih državnih dužnosnika Bosne i Hercegovine. Postrojeni zajedno sa donatorom, Aleksandrom Vučićem, svi odreda su poslali poruke o značaju saradnje. Prenosi Oslobođenje.

Related Posts