Menu Close

MLADEN BOSIĆ, BIVŠI PREDSJEDNIK SDS-a: „U javnosti se stvara slika da Vučić podržava Dodika, pouzdano znam…“

– Bivši predsjednik SDS i delegat u Domu naroda BiH Mladen Bosić kaže da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vodi neutralnu politiku kada je u pitanju vlast i opozicije u Republici Srpskoj i da ima sve podatke o tome šta se ovdje dešava.

Odgovarajući na pitanje kako definiše odnos predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prema opoziciji u Republici Srpskoj, Bosić, u intervjuu “Jedan” BHT-a kaže da Vučić pokušava da bude neutralan i nikada nije napao opoziciju.

“Ali se u javnosti stvara slika da podržava Dodika zato što je Dodik skoro na svakoj manifestaciji u Srbiji pored Vučića kao glavni gost. Znači, s jedne strane javnost to doživljava kao direktnu podršku Dodiku, a sa druge strane Vučić, ja sam svjedok toga, pokušava da napravi balans sa stanovišta da ne želi da on bude odgovoran za vlast u Republici Srpskoj jer je to stvar domaćeg stanovništva”, kazao je Bosić.

On je kazao da pouzdano zna da Vučić ima sve podatke o tome šta se ovdje dešava.

“Ono što pouzdano znam Vučić ima sve podatke o kriminalu i korupciji aktuelnih predstavnika vlasti u Republici Srpskoj i da ukoliko bi to htio mogao bi ovdje dovesti do nove političke situacije kada god to želi”, kazao je Bosić.

Related Posts