Menu Close

Kompletan i najbogatiji GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu – Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi za sve znake

Ova godina nije nam pošla za rukom i prirodno je da očekujemo i nadamo se ugodnoj novoj godini. Novi počeci uvijek su uzbudljivi i znamo da biste stvarno željeli da vam ova godina bude bolja, a kako biste znali što vam zvijezde pripremaju donosimo vam detaljnu analizu horoskopa za 2021. za svaki horoskopski znak.

Godine 2020. tranzicija planeta u sjeni Rahu i Ketu imala je snažan utjecaj, što je izazvalo pandemiju i potaknulo njezino širenje širom svijeta. Također, planeti uključujući Saturn, Jupiter, Mars, Veneru, Merkur i Rahu retrogradirali su se tijekom godine. To je donijelo negativne učinke za pojedince, tvrtke i druge aspekte života. Štoviše, šest pomrčina, od kojih su 3 bila vidljiva u Indiji, dodatno je uzburkalo ionako sumornu situaciju.

Predviđanja su da će pandemija potrajati 2021. i da će joj trebati vremena da potpuno nestane.

2020. godina nikome nije bila sjajna, ali ima puno toga čemu se vrijedi radovati u nadolazećoj novoj godini. Iako zvijezde predviđaju dobra vremena koja slijede, neke stvari možda neće biti povoljne i također izvan vaše kontrole. Kako biste se što bolje pripremili pročitajte godišnji horoskop za 2021. godinu.

OVAN

Godišnji horoskop za Ovna pokazuje puno promjena u godini koja je pred nama, ali ta će promjena na sreću biti na bolje. Jupiter, Uran, Mars i Pluton ove godine imaju velike planetarne utjecaje na Ovna. Ti će planeti imati najviše učinka u blizini Proljetne ravnodnevice i Zimskog solsticija.
Ovan – ljubavna predviđanja

Godina započinje s Venerom u Jarcu, gdje će ostati do početka ožujka. Za to vrijeme bit će vam puno lakše komunicirati s partnerom. Ako ste slobodni, tada je vjerojatno da ćete za to vrijeme nekoga i upoznati.

Stoga, ako ste već u romantičnoj vezi, mogli biste vidjeti probleme koje donosi nedostatak komunikacije ili lutanje strasti prema drugima. U slučaju da to postane problem, to će najvjerojatnije biti u prvoj polovici godine, kada je Mars u Vagi. Ova kombinacija može potaknuti strasti i učiniti ljude argumentiranijima nego inače. Ako niste u mogućnosti napraviti kompromise ili razgovarati o svojim problemima, onda to može značiti kraj vaše veze.

Bez obzira jeste li u romantičnoj vezi ili ne, vjerojatno ćete se osjećati strasnije nakon sredine srpnja (i tijekom ostatka godine nakon ovoga), jer će se Jupiter useliti u Lava. To će vas potaknuti da budete romantičniji. Ako ste slobodni, ovo vam može pomoći da uđete u romantičnu vezu. Ali ako ste već u romantičnoj vezi, onda vam to može pomoći u poboljšanju. Međutim, pripazite na iskušenja, jer višak strasti ponekad može dovesti do varanja.
Ovan – posao i financije

Baš kao što Venera u Jarcu pomaže u poboljšanju vaših prijateljstava i ljubavnih odnosa, to će utjecati i na vašu komunikaciju na radnom mjestu. To će znatno olakšati rad na projektima vođenim timskim radom. Horoskop 2021. kaže da ćete se vjerojatno i bolje slagati sa svojim šefovima početkom godine. Ako 2021. godine dobijete promaknuće ili povišicu, to će vjerojatno biti u siječnju ili veljači.

Zbog Marsa koji je u Vagi od početka godine do srpnja, posla će biti. Srećom, vjerojatno ćete u toj prvoj polovici godine biti i produktivniji nego inače. Te dvije stvari će uspjeti ujednačiti jedna drugu; međutim, ako ne nađete vremena za opuštanje, naći ćete se pod velikim stresom.

Kad Jupiter uđe u Lava sredinom srpnja, vaše će se financije vjerojatno promijeniti. Ovisno o vašim postupcima i ulaganjima, ovo može biti i dobro i loše. Iskoristite svoje talente u svoju korist ove godine. 2021. bi mogla biti godina u kojoj vam hobiji mogu pomoći da zaradite novac. Također je pametno, ako imate sredstava, ove godine ulagati u nekretnine.
Ovan – obitelj

Jupiterov utjecaj također će utjecati na vaš obiteljski život ove godine. Zbog toga se možete osjećati razigranije, što može pozitivno utjecati na odnose s djecom ili drugom mladom rodbinom. Međutim, to ne mora nužno značiti da je 2021. dobro vrijeme za imati više djece. Ako već imate djecu, jednostavno pokušajte provesti više vremena s njima.

Neptun će u Ribama biti cijeli horoskop Ovna za 2021. To potiče ljude da budu nesebični i provode više vremena s članovima svoje obitelji. Učinite što možete za članove svoje obitelji. Ove će godine puno manjih stvari učiniti veću razliku od one velike za članove vaše obitelji. Sigurno će vam biti zahvalni na svemu što možete učiniti da pomognete.
Ovan – zdravlje

Prognoze za 2021. godinu pokazuju da Neptun u Ribama također potiče ljude da gledaju introspektivno. Ove je godine posebno važno voditi računa o svom mentalnom zdravlju. Razmislite o ulaganju u svoje mentalno zdravlje pokušavajući meditaciju ili jogu. To može pomoći u smanjenju razine stresa, što može poboljšati i druge aspekte vašeg zdravlja.

Gotovo cijelu godinu (do 24. prosinca) Saturn će biti u Škorpionu i također u 8. Kući. Kad god je Saturn u vašoj 8. kući, to znači da je vrijeme za promjene. Vrijeme je da se riješite loših navika i prihvatite nove i zdravije navike. To bi također moglo značiti prekid posla i dobivanje novog, odbacivanje partnera ili prekid toksičnih prijateljstava. Ovo je razdoblje također izvrsno vrijeme za samorefleksiju i fokusiranje na svoju duhovnost. Pogledajte moć veću od sebe kako biste pronašli odgovore koje tražite u životu.

Također, Pluton će biti u Jarcu i tijekom 2021. godine. Ova prognoza za 2021. godinu također pridonosi unutarnjem nagonu za promjenom u vašem životu. Možda ćete se osjećati kao da postoje borbe za vlast u raznim područjima vašeg života, uključujući vašu karijeru, romantične veze i obiteljske odnose. Poduzmite inicijativu da napravite ispravne promjene u svom životu da biste se okrenuli ispravnom putu. To će ponekad biti teško, ali na kraju će sve ići na bolje.
Mjesečni horoskop Ovan 2021.

Sad kad smo godinu raspravili u cijelosti, pogledajmo detaljnije svaki mjesec. Ispod su kratki sažeci svakog mjeseca za Ovan horoskop 2021.

Siječanj 2021. unijet će obnovljeni osjećaj energije u vaš život. Tijekom ovog mjeseca vjerojatno ćete na neki način htjeti krenuti naprijed.

Veljača 2021. donosi vaše odnose u središtu pozornosti; to uključuje vaše platonske, poslovne i romantične veze. Bez veze, vaše će financije također vjerojatno dobro proći ovaj mjesec.

Ožujak 2021. može vam uznemiriti emocionalno stanje. Ali, ovo može ponekad dovesti do toga da budete emotivni, u rasponu od sramežljivog i introspektivnog do otvorenog i bijesnog.

Travanj 2021. za vas je posebno sretan mjesec. Vjerojatno ćete ovog mjeseca biti sigurniji nego inače.

Svibanj 2021. podsjeća vas da pronađete ravnotežu između radnog i osobnog života. Postignite ravnotežu između njih dvoje kako bi i vaše veze i financije mogli ostati u dobroj formi.

Lipanj 2021. bit će donekle složen, jer će Merkur veći dio mjeseca biti u retrogradnom položaju. Zbog toga ćete se vjerojatno osjećati manje strpljivo i vaše samopoštovanje može biti nisko.

Srpanj 2021. mjesec je da se usredotočite na svoju obitelj i svoje romantične veze, jer će vam srce biti ispunjeno osjećajima ljubavi.

Kolovoz 2021. odvijat će se gotovo na isti način kao i srpanj, ali s više nježnosti sa strašću. Također ćete vjerojatno i dalje biti izuzetno brižni prema članovima svoje obitelji, ali možda manje strastveni prema svojoj drugoj polovici.

Rujan 2021. mjesec je za isprobavanje novih stvari! Ovo je sjajno vrijeme da izađete iz svoje zone udobnosti i upoznate nove ljude i prepustite se sudjelovanju u novim iskustvima.

Listopad 2021. predviđa sreću u financijama, ali lošu u ljubavi. Način na koji ćete se ponašati u tim sporovima mogao bi odrediti sudbinu vaše veze.

Studeni 2021. sa sobom donosi obnovljeni osjećaj kreativnosti i internaliziranu potrebu za dokazivanjem drugima. Poduzmite više projekata na poslu ili provedite više vremena radeći na kreativnim hobijima kod kuće.

Prosinac 2021. godinu završava sretno. Tijekom ovog mjeseca suočit ćete se s nekoliko važnih odluka koje ćete donijeti, poput trudnoće.
Zaključak

Sve u svemu, ova godina dolazi s mnogim promjenama, od kojih će većina zasigurno biti na bolje. Pluton, Neptun i Jupiter imaju najveći planetarni utjecaj 2021. Astrologija Predviđanja 2021. predviđaju da ćete se osjećati kreativnije, brižnije i energičnije tijekom različitih razdoblja u godini. Dakle, uz sve ove promjene u vašem životu, horoskop za Ovan 2021. kaže da morate biti sigurni da još uvijek dobro razmislite prije nego što odlučite za promjenu života. Na kraju dana, zvijezde i planeti su ovdje da vas vode, ali sve vaše izbore na kraju ovisi o vama.

BIK

Ovogodišnji horoskop za Bika otkriva na vidjelo potrebu za prihvaćanjem promjena i novih prilika. Stoga će tvrdoglavi i postojani Bik smatrati da su ti zadaci teški, ali drugi će biti u blizini kako bi pružili pomoć i podršku tijekom cijele godine. Riskirajte ove godine; vjerojatno će se isplatiti.
Bik – ljubav

Godišnji horoskop za 2021. predviđa da vaš ljubavni život vjerojatno neće doživjeti velike promjene tijekom 2021. godine, ali to nije nužno loše. Ako ste slobodni, tada ćete vjerojatno ostati slobodni ove godine. Ako ste već u vezi, onda ćete vjerojatno ostati u vašoj vezi. Na isti način, vaša će veza vjerojatno ići u istom smjeru u kojem je išla. Ako se suočavate s borbama, tada ćete se i dalje boriti. Ako su stvari u redu i sjajne, tada će se stvari nastaviti kretati na ovaj način u narednoj godini.
Bik – posao i financije

Također, od početka godine do kraja srpnja Mars će biti u Vagi. To predviđa da ćete na poslu biti puno zauzetiji nego što je to uobičajeno. Međutim, ova nebeska kombinacija također implicira da ćete biti nagrađeni energijom da nastavite sa svim novim radom. Tijekom tog vremena vjerojatno ćete se suočiti i s važnim poslovnim odlukama koje zahtijevaju puno razmišljanja kako biste bili sigurni da ste ispravno odabrali tijekom 2021. godine retrogradnog Merkura.

Astrologija predviđa da je ovo sjajna godina za uključivanje u dobrotvorne svrhe. Budući da ćete više raditi, imat ćete i više novca. Iskoristite dio ovog dodatnog novca za pomoć drugima u vašoj zajednici. Ako želite davati u dobrotvorne svrhe, činite to otvorenog srca, ne radi vlastite dobiti. Dakle, ovo će vam pomoći poboljšati karmu.
Bik – obitelj

Ako imate braću i sestre, 2021. je sjajna godina da se ponovno povežete s njima ili provedete više vremena s njima. Druženje s drugim članovima obitelji oko vaše dobi također može biti korisno. Steknite prijatelje s članovima svoje obitelji. Vjerojatno će se proširiti i vaša obitelj. To može uključivati brak, rođenje djeteta ili novu osobu koja se useljava s nekim od članova vaše obitelji. U tangencijalnoj vezi, ovo bi moglo uključivati i ponovno povezivanje s članovima obitelji s kojima ste izgubili kontakt u prošlosti.
Bik – zdravije

Kao što je ranije spomenuto, Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovici 2021. To će posao učiniti stresnijim, što može negativno utjecati na vaše mentalno zdravlje. Srećom, također ćete biti blagoslovljeni višim razinama energije. Upotrijebite ovu energiju za sudjelovanje u opuštajućim i zabavnim aktivnostima za suzbijanje razine stresa; ovo će učiniti čuda za poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja.

Predviđanja Bika za 2021. također predviđaju da se ciklus u vašem životu završava. To ima veze s ciklusom koji je započeo oko 2007. To bi moglo značiti ispunjenje važnog cilja ili bi moglo biti znak da je vrijeme da odustanete od misije na kojoj ste radili. To će vjerojatno uzrokovati stres, ali i razrješenje i možda osjećaj postignuća. Ovaj se ciklus uglavnom odnosi na ljude koji imaju 30 ili više godina.

Planet Uran utjecat će na vaš horoskop ove godine, čineći važnim da pratite svoju karmičku energiju. Budite čista srca i samo napredujte s pozitivnim namjerama. Ako su vaše namjere išta drugo osim zdrave, karma će se vratiti da vam se oduži. Da biste poboljšali karmu, više se uključite u ljude koji trebaju pomoć. Pustiti da vaša kreativnost zasja također može pomoći.
Mjesečni horoskop Bik 2021.

Sad kad smo pogledali godinu u cjelini, pogledajmo horoskop za Bika 2021. za svaki mjesec.

Siječanj 2021. donijet će energiju da se više radi i bude produktivniji. Ovo je također sjajan mjesec za započinjanje novih projekata i obnavljanje starih prijateljstava.

Veljača 2021. mjesec je za fokusiranje na vaše odnose povezane s poslom. Njihovo poboljšanje može uzdignuti vašu karijeru i vaš društveni život sve u jednom.

Ožujak 2021. savršeno je vrijeme za rad na svojim hobijima i projektima. Pratite blisko i svoj bankovni račun i ne gubite iz vida svoje odgovornosti na poslu.

Travanj 2021. poziva na introspekciju. Nastavite trošiti vrijeme na svoje hobije, karijeru i financije kao u ožujku.

Svibanj 2021. donosi Veneru u 10. kuću, što vam može pomoći u poboljšanju vašeg društvenog života. Vaša će komunikacija biti na mjestu ovog mjeseca, što može pomoći u poboljšanju vaših platonskih i romantičnih odnosa.

Lipanj 2021. mjesec je da se usredotočite na svoju obitelj i najmilije. Novac će vam ovog mjeseca biti u redu, stoga se svakako usredotočite na svoje odnose. Sigurno će se isplatiti!

Srpanj 2021. i dalje je sjajan mjesec za usredotočenje na veze. Venera će biti u Lavu veći dio mjeseca, što je ovo savršeno vrijeme za ponovnu vezu i razgovor s članovima obitelji.

Kolovoz 2021. donijet će neke male promjene, što bi rođenom Biku moglo biti neugodno. Uzmite mjesec da se naviknete na ove promjene i svoje osjećaje o promjenama priopćite svojim najmilijima.

Rujan 2021. izvrstan je mjesec za usredotočenje na vaš ljubavni život. Ako budete mogli dobro komunicirati i ostati mirni, tada će vaš ljubavni život procvjetati. Koristite ovaj savjet i za članove obitelji.

Listopad 2021. je mjesec u kojem ćete naći smirenja u svom životu. Odvojite ovo vrijeme za introspekciju i da biste shvatili što želite od ostatka godine. Ovo je također izvrsno vrijeme da se usredotočite na svoje ciljeve.

Studeni 2021. pravo je vrijeme da se usredotočite na svoje ciljeve i projekte. Međutim, budno pripazite na svoje financije; ako to ne učinite, oni mogu izmaknuti kontroli.

Prosinac 2021. vrijeme je da potražite pomoć od svojih prijatelja. Priznajte sve strahove i brige koje biste mogli imati za godinu koja je pred nama. To će vam pomoći da se osjećate bolje.
Zaključak

Sve u svemu, 2021. godina je godina za introspekciju, rad na svojim ciljevima i povezivanje s prijateljima i voljenima. Ako to možete učiniti, tada će vam godina proći u blagoslovu. Ne bojte se tražiti pomoć ili pružiti ruku. Budite ljubazni što češće možete i karma će vas nagraditi.

BLIZANCI

Godišnji horoskop za Blizance pokazuje manje promjene u većini područja života, kako u vašem društvenom životu, tako i u vašim financijama. Uz utjecaj planeta Jupiter, Neptun i Pluton, ove ćete se godine vjerojatno osjećati karizmatičnije i kreativnije.
Blizanci – ljubav

Ove će godine vaše veze vjerojatno postati dublje nego inače. Ako ste slobodni, to bi moglo značiti da ćete ljubav pronaći s jednim od svojih prijatelja. Ako ste već u romantičnoj vezi, pripremite se da ona postane još bolja nego što je bila proteklih godina. Obratite pažnju na svog partnera da poboljša intimnost vaše romantične i seksualne veze. Vaša prijateljstva pomoći će vam da prebrodite godinu. Također će doći do izražaja vaše vještine upravljanja novcem. Iskoristite ove dvije stvari u svoju korist da 2021. učinite najboljom što može!
Blizanci – posao i financije

Krajem godine, počevši početkom listopada, posao će postati stresniji. To znači da ćete trebati više raditi i češće boraviti s drugim ljudima. Suradnici mogu izgledati dosadnije i potrebitije nego inače. Međutim, pokušajte biti hladni kad imate posla s njima. Horoskop 2021 predviđa da ćete se vjerojatno suočiti s nekim velikim vještinama rješavanja sukoba. Ova je godina posebno sretna za financije Blizanaca. Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka svibnja. Ovo je savršeno vrijeme za bilo kakve financijske promjene, posebno one koje uključuju trgovanje, poput trgovanja dionicama.

Kada je Saturn u konjunkciji s Plutonom (koji će biti cijele 2021. godine), bit će važno pažljivo pratiti svoje financije. Ne dopustite drugima da upravljaju vašim novcem. “Ostali” uključuju članove obitelji i banke. 2021. nije najbolja godina za vjerovanje velikim bankama.
Blizanci – obitelj

Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovici 2021. godine, do kraja srpnja. To će vam pomoći da poboljšate svoje odnose s djecom i mlađim članovima obitelji. To je zato što ćete biti kreativniji i raspoloženiji. Drugi roditelji i starija rodbina vjerojatno će vas pohvaliti zbog prekrasne interakcije s djecom. Ovo je sjajna godina za trudnoću.
Blizanci – zdravlje

Jupiter ove godine ima velik utjecaj na vaš znak. Donosi i fizički i mentalni rast. To vam može pomoći da poboljšate svoje mentalno zdravlje i povećate svoje znanje. I vaše će fizičko zdravlje zabilježiti određeni rast, sve dok budete bili sigurni da ćete često vježbati tijekom retrogradnih godina Merkura 2021. godine.

Neptun ove godine ima velik utjecaj na vašu maštu. Vjerojatno ćete doći u iskušenje da putujete ili isprobavate nove stvari. Također ćete se vjerojatno osjećati kreativnije nego inače, što vas može potaknuti da odaberete novi hobi ili naučite novi jezik. Sve to mogu biti prekrasne stvari, pod uvjetom da imate novca za to.

Horoskop za Blizance za 2021. potiče vas da se oslobodite prošlosti. Ne dopustite da vas išta iz prethodnih godina koči u napredovanju ove godine. Ovo nije godina za povratak na stari posao, ponovno povezivanje s bivšim partnerom ili nešto slično.
Mjesečni horoskop Blizanci 2021.

Svaki mjesec 2021. donosi na stol nešto posebno. Ispod je mjesečni sažetak godine koja slijedi i što Blizanci mogu očekivati!

Siječanj 2021. mjesec je za introspekciju, posebno kada su u pitanju vaše veze. Razmislite o tome što želite od godine i u skladu s tim napravite svoje planove i ciljeve.

Veljača 2021. donosi bistri um i poticaj karizme. Ovo je savršen mjesec za pronalaženje ravnoteže između poslovnog i društvenog života koja može trajati tijekom cijele godine.

Ožujak 2021. donosi još više energije od veljače! Kao savjet, usmjerite ovu energiju na svoju karijeru. To vam može pomoći i da poboljšate svoje financije.

U travnju 2021. vlada Merkur, koji vas potiče da više vremena provodite s prijateljima i voljenima. Istodobno, pokušajte ne izgubiti trag o svojim karijernim ciljevima i financijama.

Svibanj 2021. savršen je mjesec za usredotočenje na vaš ljubavni život i komunikaciju s drugima. Pokušajte zanemariti prošle partnere i usredotočiti se na svog trenutnog partnera ili pronađite novog partnera ako ste slobodni.

Lipanj 2021. potiče Veneru u Raku da zaštiti vaš novac. To vam daje vremena da se usredotočite na kreativne napore. Samo nemojte dopustiti da Jupiterov utjecaj izazove previše frustracije!

Srpanj 2021. poziva Rak da i dalje pazi na vaše financije. To vam daje vrijeme da se usredotočite na svoje veze, kako romantične, tako i platonske.

Kolovoz 2021. donosi pozitivnost u vaš život. Što više vremena provodite s prijateljima i voljenima, to ćete se vjerojatno osjećati bolje. Izbjegavajte izolaciju ovog mjeseca.

Rujan 2021. još je jedan mjesec za introspekciju. Provedite prvu polovicu mjeseca usredotočujući se na sebe – samog. Drugu polovicu provedite u poboljšanju odnosa, posebno s obitelji.

Listopad 2021. donosi još jedan poziv za usredotočenje na vaše odnose, opet s obitelji. Ako se svjesno ne usredotočite na to, možda će vam skrenuti s uma da provedete vrijeme s njima. To može negativno utjecati na vaše odnose.

Studeni 2021. donijet će povećanu osjetljivost, što može negativno utjecati na neke vaše slabije odnose. Pokušajte poraditi na svojim hobijima kako biste se razveselili.

Prosinac 2021. savršen je mjesec za izradu planova za godinu pred nama, jer mjesec predviđa da će biti vrlo miran. Razmislite o tome koje biste promjene mogli napraviti, posebno u pogledu vašeg društvenog života.
Zaključak

I godišnji horoskop za Blizance za 2021. i mjesečni horoskopi pokazuju da godina dolazi s mnogim promjenama, uglavnom u vašem društvenom životu. Obavezno držite dobre prijatelje u blizini, ali nemojte se libiti maknuti se od nekih toksičnih prijateljstva. Obavezno provedite vrijeme sa svojom obitelji i romantičnim partnerom. Ako je vaš društveni život zdrav u 2021. godini, tada će vam godina dobro proći.

RAK

Godišnji horoskop za Raka predviđa da su promjene u zraku. Ljudi rođeni u znaku raka često osjećaju tjeskobu kada je riječ o promjenama, ali kad se prilagode, bit će u redu. Najbolje je uvijek imati na umu da nisu sve promjene negativne. Zvijezde ove godine spremaju sjajne stvari za Rakove, ali samo ako su otvoreni za nove mogućnosti.
Rak – ljubav

Venera se ove godine probija kroz sve znakove, ali godinu započinje i završava u Jarcu. To znači da će se vaši bliski odnosi, uključujući bliske romantične veze, ove godine vjerojatno još više zbližiti! Ako ste imali problema u romantičnim vezama, tada će se ti problemi vjerojatno riješiti u 2021. Ako vaša romantična veza već dobro ide, tada će vjerojatno dobiti dodatni poticaj sreće poput bebe.
Rak – karijera i financije

Astrologija 2021 predviđa da će se Saturn i Jupiter ove godine igrati s vašom kreativnošću. Ako radite na polju koje potiče kreativnost, onda imate sreće! Posao će vam biti puno lakši, sve dok budete mogli biti disciplinirani. Ako nemate karijeru koja se bavi kreativnošću, vjerojatno ćete na poslu biti pod stresom više nego što je to uobičajeno. Čini se da projektima treba više vremena da se završe, što može biti stresno. Pokušajte pronaći neki način za ubacivanje kreativnosti u svoje projekte. To će vam olakšati posao i bit će vam zabavnije raditi.

Od kraja srpnja do kraja prosinca Jupiter će biti u Vodenjaku. Ovo je sjajno vrijeme da se usredotočite na svoje talente. Kao bonus, Vodenjak će također poboljšati vašu kreativnost. Ti bi vam talenti u ovom dijelu godine mogli pružiti dodatna financijska sredstva. Razmišljajte izvan okvira da biste poboljšali svoje financije.
Rak – obitelj

Bit ćete blagoslovljeni Marsom u Vagi od početka godine do kraja srpnja. To će vas potaknuti da više vremena provodite kod kuće. To uključuje i provođenje vremena s članovima obitelji i rad na projektima kućanstva. Članovi obitelji izvan tog područja vjerojatno će ostati s vama (obično samo u posjet) za to vrijeme. Sve to ponekad može biti malo stresno i fizički iscrpljujuće, ali na kraju će se isplatiti.
Rak – zdravlje

Godišnji horoskop Raka za 2021. godinu pokazuje da je ova godina savršeno vrijeme da se usredotočite na svoje duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ove godine ima velik utjecaj na vaše mentalno zdravlje i potiče vas da poboljšate svoju duhovnost. Nađite vremena da ponovno otkrijete ono što vam olakšava duh, čak iako to nije posebno religiozne naravi. Slušajte i svoju intuiciju.

Budite spremni na velike promjene u svim područjima svog života ove godine, ponajviše zbog planeta Urana. Vjerojatno će se vaše okruženje na neki način promijeniti; to bi moglo uključivati preseljenje ili dobivanje novog posla. Kako god bilo, trebat će neko vrijeme da se svemu tome prilagodite. Svakako budite ljubazni prema sebi tijekom ovih promjena. Ako to možete učiniti, tada će 2021. biti sjajno vrijeme za rast. Ako to ne možete učiniti, stres ćete pronaći samo tijekom retrogradnih godina Merkura 2021. godine.
Mjesečni horoskop Rak 2021.

Sad kad smo pogledali horoskop Rak 2021 za cijelu godinu, pogledajmo sažetak horoskopa svakog mjeseca.

U siječnju 2021. Sunce u Jarcu blagoslivlja vaše veze u svakom dijelu života. Ovo je sjajno vrijeme za poboljšanje vaših platonskih odnosa i vezanih uz posao.

Veljača 2021. bit će izuzetno sretna za vas. Vjerojatno ćete vidjeti poticaj u svojim romantičnim i seksualnim vezama. Međutim, Uran može iznijeti vašu osjetljivu stranu.

Ožujak 2021. donosi sanjivu prirodu koju donosi Sunce u Ribama. Ovo je vrijeme za rad na svojim projektima, društvenim odnosima svih vrsta i svom seksualnom životu.

Travanj 2021. pravo je vrijeme da se usredotočite na svoju karijeru. Kasno u mjesecu Mars će ući u Raka. To će vam omogućiti da budete produktivniji nego inače. Ovog mjeseca na dobitku će biti i vaše financije.

Svibanj 2021. potiče vas da se usredotočite na svoju karijeru ako želite vidjeti uspjeh. Međutim, pokušajte ovo održavati u ravnoteži sa svojim društvenim životom, inače će vaši odnosi trpjeti.

Lipanj 2021. Venera ulazi u rak početkom mjeseca, što je savršeno vrijeme za rad na vašem ljubavnom životu. Mars također daje dodatnu snagu vašem seksualnom životu do sredine lipnja.

Srpanj 2021. vraća fokus na vaše financije. To bi trebalo biti lako, jer će Merkur biti u vašem znaku otprilike pola mjeseca. Jupiter u Ribama, potkraj mjeseca, potaknut će vas da trošite novac na svoje hobije i prijatelje.

U kolovozu 2021. osjećate obnovljeni osjećaj odlučnosti da ostvarite svoje ciljeve. Osjećat ćete se usredotočenije na poslu, suosjećajni u svojim platonskim vezama i strastveni u romantičnim vezama.

Rujan 2021. vrijeme je za prilagodbu godišnjeg plana. Zatražite savjet svojih najmilijih i provedite više vremena s obitelji ovog mjeseca.

Listopad 2021. predviđa blagodat u vašem društvenom životu. Vjerojatno ćete upoznati nove ljude i provoditi više vremena s članovima svoje obitelji. Ovaj ćete mjesec vidjeti i sreću u financijama.

Studeni 2021. donosi sukobe od drugih. Ovo može biti stresno. Srećom, vjerojatno ćete se oko 21. ponovno osjećati smireno. Kad problemi prođu, pronađite pozitivan način da izrazite svoje osjećaje.

Prosinac 2021. donosi nadu u godinu koja je pred nama. Vjerojatno ćete se za to vrijeme osjećati ekstra ambiciozno, posebno u svojoj karijeri. Također, pobrinite se da vjerujete svojim instinktima u svim svojim vezama, ako želite da potraju do 2022. godine.
Zaključak

Ekstremno kretanje planeta kroz znakove 2021. donijet će i komplikacije i mogućnosti. Promjena je neizbježna. Iako promjena nije jaka strana Raka, morat će se prilagoditi. Ako se mogu prilagoditi, ova godina može biti prekrasna. Sretno!

LAV

Godišnji horoskop za Lava donosi mnoge uspone i padove za rođene u znaku Lava. Dvije planete s najvećim utjecajem na vaš znak ove godine su Jupiter i Saturn; Mars će također imati blagi utjecaj. Ove godine je najbolje da Lavovi rade kako bi uravnotežili svoj društveni život sa svojim radnim životom. To će poboljšati vaše odnose i vaše financije. Naravno, obje ove stvari, kao i u mnogim situacijama 2021. godine, zahtijevat će naporan rad da bi bile uspješne.
Lav – ljubav

Dakle, ako ste u ozbiljnoj vezi, brak će vam možda ove godine biti na listi. Ako je tako, najbolje je da vjenčanje planirate negdje između travnja i rujna. Venera će za to vrijeme proći kroz razne znakove, s Venerom u Lavu veći dio srpnja.

Sve dok možete poboljšati svoje komunikacijske vještine tijekom 2021. godine Merkura retrogradno, vaš ljubavni život trebao bi rasti na bolje. Ponekad ćete možda trebati pokušati sagledati stvari s gledišta partnera kako biste u potpunosti razumjeli situaciju. Ako to uspijete, vaša bi veza trebala trajati tijekom cijele godine, a možda postoje i šanse za trudnoću za bračne parove.
Lav – karijera i financije

Tijekom cijele ove godine Rahu (jedan od manje poznatih “planeta”) bit će u vašoj desetoj kući. Ovaj planet znatno olakšava slaganje sa suradnicima i drugim socijalnim interakcijama vezanim uz posao. To puno olakšava delegiranje zadataka, što vam olakšava cjelokupan posao.

Samo zato što će se lakše slagati s kolegama ne znači da će se svi vaši kolege uvijek slagati s vama. Također, možda ćete se osjećati dodatno stresno u posljednjem tjednu siječnja, jer će Sunce imati konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom jedno za drugim. Veća razina stresa može povećati vjerojatnost da ćete imati sukob s drugima. Pokušajte ostati mirni tijekom ovog tjedna. Ne dopustite da postavi pozornicu za ostatak godine.

Vaše će financije imati uspona i padova tijekom cijele godine. Travanj će biti najsretnije vrijeme za vaše financije jer, u jednom ili drugom trenutku tijekom ovog mjeseca, Venera, Merkur i Sunce ulaze u Bik. Bik je poznat po stabilnosti, što je sjajna vijest za vaše financije. Sav novac koji ste prikupili do ovog trenutka u godini bit će siguran. Možda ćete otkriti novi izvor prihoda u to vrijeme.

No, od kraja travnja do rujna vjerojatno ćete trebati potrošiti više novca nego inače. Ovaj novac potrošit će se na brojne sitnice, uglavnom za rješavanje vašeg domaćinstva. Najbolje je uštedjeti novac za ovo vrijeme. Nakon rujna, najbolje je uštedjeti novac za narednu godinu. Iako je dobro vrijeme za uštedu novca, nije pravo vrijeme za ulaganja. To uključuje ulaganja na burzi i u nova poduzeća. Štednja vašeg novca, umjesto ulaganja, isplatit će vam se u sljedećim godinama.
Lav – obitelj

Mnogo će se promjena vjerojatno dogoditi u vašem obiteljskom životu ove godine, predviđajući horoskope za 2021. godinu. Vjerojatno ćete imati najbolje odnose sa svojom djecom, braćom i sestrama te mladom rodbinom. Ovi će vam članovi obitelji poslužiti kao izvor nadahnuća i radosti 2021. godine. Ako pružite poticaj i pomoć zauzvrat, tada će članovi vaše obitelji vjerojatno postići uspjeh.
Lav – zdravlje

Vaše zdravlje može se suočiti s nekim problemima početkom godine kada se Sunce povezuje sa Saturnom i Jupiterom. Pokušajte smanjiti stres tijekom tog vremena jer će smanjiti simptome. Stoga bi ljudi s dijabetesom trebali biti vrlo oprezni 2021. Kada / ako se tijekom ove godine počnete osjećati loše, klonite se roditelja i starijih osoba, jer biste mogli biti zarazni; to je osobito istinito ako je vaša bolest posljedica zračnog patogena.

Horoskop Lava predviđa da ova godina nije najbolja za putovanja. Umjesto toga, najbolje je da se usredotočite na svoju karijeru i pokušate uštedjeti novac. Također, usredotočite se na prijateljstva koja već imate, umjesto da tražite prijatelje na drugim mjestima. Ostanite kod kuće i usredotočite se na ono što već imate. Bit će vremena i financija dovoljno za putovanja u narednim godinama.
Mjesečni horoskop Lav 2021.

Pogled na cijelu godinu odjednom može biti pomalo zastrašujući, ali najbolje je pripremiti se.

Siječanj 2021. donosi obnovljeni osjećaj energije koji vam može pomoći u suočavanju s bilo kojim izazovima na poslu ili u vašem društvenom krugu. Ovo je također sjajno vrijeme da pokušate steći nove prijatelje koji vam mogu pomoći tijekom cijele godine.

Veljača 2021. vrijeme je za introspekciju; zbog toga vaš društveni život možda neće biti aktivan. Ovog mjeseca Jupiter i Saturn bit će u Vodenjaku, što će vas potaknuti da potražite savjet od svoje obitelji.

Ožujak 2021. vrijeme je da se ili usredotočite na svoje financije ILI na ljubavni život. Rad na objema uzrokovat će samo kvarove u obje. Merkur vam pomaže voditi vaš romantični život, dok Neptun utječe na vaše financije.

Travanj 2021. ponovno traži da odaberete između fokusiranja na svoj romantični život ili svoje financije. Ako se usredotočite na svoju karijeru, zasigurno ćete briljirati. Ako se usredotočite na svoje veze, Jupiter i Saturn će vam pomoći da budu stabilni.

Svibanj 2021. omogućuje vam da se napokon usredotočite na svoj društveni život i radni život u isto vrijeme. Mars u Raku će vas unatoč tome potaknuti na razmišljanje prije nego što počnete djelovati. Blizanci će poboljšati vaša prijateljstva.

Lipanj 2021. savršen je mjesec za romantiku jer će Venera biti u Lavu. Vaš će platonski društveni život također ići dobro, zahvaljujući pomoći Riba.

Srpanj 2021. potiče vas da se povučete u introspekciju. Ovaj mjesec se usredotočite na sebe i svoju karijeru. Mars u Lavu pomoći će vam u karijeri i motivaciji.

Kolovoz 2021. je mješovita vreća. Prva dva tjedna u mjesecu izvrsna su za njegovanje vašeg društvenog života. Treći tjedan nadalje najbolje je koristiti za fokusiranje na svoju karijeru, čak i ako vam se društveni život pokušava nametati.

Rujan 2021. moli vas da slušate druge; to je jedini način na koji možete razumjeti kroz što prolaze. Stoga je ovaj mjesec najbolje potrošiti pomažući drugima, a ne zadovoljavajući vlastite potrebe.

Listopad 2021. donosi prijeko potrebno olakšanje i opuštanje u vašem društvenom životu. Međutim, možda ćete pronaći poteškoće u svom radnom životu. Pokušajte upravljati stresom ako želite ostati u dobrom zdravlju.

Studeni 2021. konačno donosi sreću i uravnotežuje vaš put! Vaše zdravlje i vaše radno opterećenje bit će u povratku. Vjerojatno će se i u vašem društvenom životu dogoditi poboljšanja. Međutim, ne dopustite si da ovog mjeseca zaboravite provesti vrijeme sa svojom obitelji.

Prosinac 2021. godinu završava ispunjavajući vaš duh odlučnošću. Godina pred nama izgleda obećavajuće, sve dok nastavite s dobrim radom na svom poslu! To također može poboljšati vaše financije.
Zaključak

Pokazalo se da je horoskop Lava 2021. pomalo zamršen, ali ako uložite dovoljno truda i ne dopustite da vas neprijatelji sruše, zasigurno ćete iz godine u jednom komadu. Stoga, dok će Jupiter i Saturn donekle negativno utjecati na vas, ne dopustite im da kontroliraju čitav vaš život. Imajte na umu da i dalje možete donositi bilo koji izbor koji vam se sviđa. Na kraju, vaš je izbor veći od planeta koji određuju vašu budućnost.

DJEVICA

Godišnji horoskop za Djevice 2021. sa sobom donosi brojne promjene. Te će se promjene najvjerojatnije dogoditi u vašem društvenom životu i vašem učenju / traganju za znanjem. Znak Jarac, kroz koji će mnogi planeti proći ove godine, imat će velik utjecaj na vaš znak. Planeti Uran i Saturn također igraju ključnu ulogu u vašoj sudbini.
Djevica – ljubav

Neptun ove godine duboko utječe na vaše veze – posebno kada je riječ o odnosima jedan na jedan. Vjerojatno će se vaš partner ove godine pouzdati u vas više nego inače. Učinite najbolje što možete, ali ne dopustite da vas partner iskoristi. Skinite naočale u boji ruže i pogledajte svog partnera onakvim kakvi su zapravo. Tek nakon što to učinite, možete odlučiti bi li trebali ostati u vašem životu ili ne.
Djevica – karijera i financije

Vaš će posao vjerojatno biti puno prometniji 2021. Iz tog razloga možda ćete morati preuzeti dodatne odgovornosti. Da ne biste postali previše opterećeni, najbolje je da naučite kako prenijeti zadatke drugima. Također, nemojte se bojati tražiti pomoć. Vaši suradnici i podređeni bit će vam neophodni 2021. godine.

Mars mijenja znakove otprilike jednom u dva mjeseca. Većinu 2021. godine Mars će biti ili u Vodenjaku ili u Jarcu. Ovo su dobre vijesti za vaše financije. Ovo je sjajna godina za ulaganje u nekretnine i nekretnine. Iako ćete možda trebati potrošiti puno fizičke i mentalne energije za postizanje svojih ciljeva povezanih s novcem, to će biti vrijedno toga.

Tijekom 2021. godine Uran se prebacuje između Ovna i Bika. Dok ste u Ovnu (od siječnja do sredine svibnja, pa od studenog do 2022.), vaše financije mogu biti manje stabilne nego u ostalim dijelovima godine. Međutim, kad je Uran u Biku, vaše će se financije stabilizirati. Iz tog je razloga najbolje uštedjeti novac od svibnja do studenog kako biste osigurali financijsku sigurnost.
Djevica – obitelj

Vaši obiteljski odnosi proći će fazu ponovnog rođenja 2021. godine. Odnosi s djecom, braćom i sestrama i mladom rodbinom vjerojatno će se promijeniti ove godine. Ne brini; ove će promjene vjerojatno biti na bolje. Ako ste u predanoj romantičnoj vezi, ove ćete godine možda čak i dobiti dijete.
Djevica – zdravlje

Imati Mars u Jarcu i Vodenjaku tijekom cijele godine također pomaže poboljšati vaše mentalno i fizičko zdravlje. Utjecaj zemljanog znaka Jarac potaknut će vas da više vremena provodite na otvorenom. Vodenjak će vas kao zračni znak poticati da poboljšate svoju inteligenciju učeći nove vještine i iskušavajući nove stvari. To, pak, može poboljšati vaše mentalno zdravlje.

Novi prijatelji koje steknete ove godine vjerojatno će se unijeti u vaš život kako bi vas naučili nečemu ili kako biste ih vi naučili nečemu. Horoskop za Djevicu 2021. ne znači podučavanje metaforičke lekcije. Umjesto toga, to znači doslovno jedni druge naučiti. Ovo čini 2021. sjajnim trenutkom da svoje znanje podijelite s drugima i prihvatite tuđe savjete. Veći dio siječnja Venera će biti u Jarcu. To će poboljšati vaš osjećaj kreativnosti i vaše odnose s drugima. To uključuje i vaše romantične i platonske veze. Ovo čini sjajan početak godine.

Cijele 2021. godine Saturn će biti u Jarcu. Međutim, prolazi kroz retrogradno razdoblje koje završava u rujnu. Od ovog trenutka, Saturn će vas poticati da poboljšate svoje vještine – naime vještine koje uključuju komunikaciju, tehnologiju i obrazovanje. Zbog toga možete osjetiti iznenadnu potrebu za putovanjem ili ponovnim povezivanjem s drugima. Slušajte ovu potrebu da poboljšate svoj život.
Mjesečni horoskopi Djevice 2021.

Godina u cjelini izgleda obećavajuće za sve sretne ljude rođene u Djevici. Ispod je godina podijeljena na mjesečne odjeljke. Nastavite čitati da biste vidjeli kratki sažetak svakog mjeseca 2021. godine.

Siječanj 2021. započinje godinu s utjecajem Merkura koji radi na poboljšanju vaših odnosa s prijateljima i članovima obitelji. Ovo je sjajno vrijeme za više vremena provesti kod kuće.

Veljača 2021. više se fokusira na posao i vaše zdravlje. Uzmite ovaj sretni mjesec za planiranje budućnosti i usavršavanje vještina koje će vam pomoći da pronađete uspjeh.

Ožujak 2021. donosi nekoliko planeta u Ribe, što vam može pomoći poboljšati razinu kreativnosti. Ovo vam može poboljšati karijeru. Ovo je još jedan sjajan mjesec za planiranje budućnosti.

Travanj 2021. mjesec je za introspekciju. Usredotočite se na svoj društveni život, posebno na svoj društveni život povezan s kolegama. Ne zaboravite pratiti i svoje zdravlje.

Svibanj 2021. ima Sunce u Biku, što donosi obnovljeni osjećaj stabilnosti. Blizanci i Neptun također rade na poboljšanju vašeg društvenog života, kako platonski tako i romantično.

Lipanj 2021. ima retrogradnu Merkuru 2021. godine, koja može unijeti određeni zastoj u vaš život. Pokušajte da vam ovi zastoji ne odvlače previše pažnje. Umjesto toga, pokušajte se usredotočiti na svoj društveni život.

Srpanj 2021. vraća se u normalu. Vratite se fokusiranju na svoje projekte i hobije vezane uz posao. Planeta Venera potiče introspekciju u vaš ljubavni život. Razmislite kako se osjećate prema svom partneru i želite li da se vaša veza s njim nastavi.

Kolovoz 2021. donijet će obnovljeni osjećaj energije i pozitivnosti. Ovo je sjajno vrijeme da se usredotočite na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Pokušajte s meditacijom i izađite vani vježbati.

Rujan 2021. osjećat ćete se osjetljivije u romantičnim područjima. Trebat će vam stalno osiguravanje da vas ljudi i dalje vole. Zatražite ovo, inače ga nećete dobiti.

U listopadu 2021. Venera u Strijelcu potiče vas na intelektualne napore. Proučavajte stvari koje su vam zanimljive, a ne stvari koje će vas stresirati. Ovo je sjajno vrijeme za pokretanje novih projekata.

Studeni 2021. čini vaš posao i društveni život užurbanijim. Poduzmite mjere za ublažavanje stresa. Ovo je dobar mjesec za odmor s posla kako biste se opustili.

Prosinac 2021. potiče vas na razmišljanje o protekloj godini. Učite iz prošlosti kako biste 2022. godinu učinili još boljom od 2021. Vaš će društveni život također biti zdrav ovog mjeseca.
Zaključak

Horoskop Djevice 2021. donosi više sreće u vaš društveni život nego bilo što drugo. Planeti će vas potaknuti da poboljšate svoje zdravlje i proširite svoje znanje. Vaš prirodni duh Djevice osigurat će vam da i dalje vrijedno radite na svom poslu. Ne zaboravite ove godine posvetiti posebnu pozornost članovima svoje obitelji i partneru. Ako učinite sve ove stvari, tada će vam 2021. donijeti blagoslov.

VAGA

Godišnji horoskop za Vage donosi dobre vijesti nade i pozitivnih promjena! Ove ćete se godine trebati osloniti na svoje veze, romantične i platonske, kako bi vam pomogli da prođete kroz godinu. Izvrsna je godina i za ponovno posjećivanje starih prijateljstava i hobija. Ovo je sjajna godina i za učenje iz prošlosti i za gledanje u budućnost.
Vaga – ljubav

U siječnju će Venera biti u Jarcu, zbog čega ćete se osjećati intenzivnije prema partneru na ljubav, ali općenito manje strastveno. Ovisno o tome s kojim ste znakom u vezi, ovo bi moglo poboljšati vaš odnos ili bi ga moglo povrijediti. Horoskop za Vagu 2021. predlaže da slijedite smjernice svog partnera kako biste znali što je ispravno.
Vaga – karijera i financije

Jupiter ove godine predsjeda vašom karijerom, što odluke u vezi s poslom može donijeti u nezgodne vode. Vjerojatno ćete ove godine biti izuzetno zaposleni, posebno od ožujka do srpnja, kada će Jupiter biti u retrogradnom obliku Škorpiona. Čak i za to vrijeme pokušajte ostati što profesionalniji. To može otvoriti nove mogućnosti, poput putovanja i upoznavanja novih ljudi.

Tijekom cijele 2021. godine Saturn će biti u Jarcu. To vam može otežati upravljanje financijama ako se prepustite materijalnim iskušenjima. Teže ćete uštedjeti novac nego inače. To nije zbog manjeg novčanog tijeka, već zbog povećanja vaše potrošnje. Pokušajte smanjiti potrošnju na nebitne predmete kako biste održali svoje financije zdravima.
Vaga – obitelj

Uran veći dio 2021. godine provodi u Ovnu, što će uzrokovati dramatične promjene u vašem obiteljskom životu. Te će se promjene najvjerojatnije odnositi na vaše roditelje ili stariju rodbinu. Očekujte pomak u dinamici snage vaše obitelji. Možda ćete se morati brinuti o svojim roditeljima ili starijoj rodbini nekoliko mjeseci, ako ne i duže, počevši od ove godine.

Što se tiče ostalih članova vaše obitelji, Venera u Jarcu (od studenog do kraja godine) pomaže vam da se osjećate blisko s članovima svoje obitelji i bliskim članovima zajednice. Vjerojatno je da ćete tijekom ova dva mjeseca željeti poboljšati svoje odnose, svoj fizički dom i dobiti dijete.
Vaga – zdravlje

Tijekom 2021. godine Mars će imati nekoliko tranzita kroz Vodenjak, što će se vjerojatno osjećati ambicioznije kada su u pitanju vaši zdravstveni ciljevi. Međutim, također je vjerojatno da ćete pokušati poboljšati svoje zdravlje, ne radi svoje dobrobiti, već više zbog svog izgleda. Pokušajte se ne forsirati. Izbjegavajte lude trendovske dijete. Ako svoje zdravstvene ciljeve možete ispuniti na zdrav način, to je sjajno! Ako ne, na kraju ćete biti sve manje zdravi za to, posebno tijekom razdoblja ponovne razgradnje Merkura 2021. godine.

Godišnja astrološka predviđanja za 2021. predviđaju da je upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijatelja presudno za vaš uspjeh u mnogim područjima života ove godine. Bez obzira želite li se istaknuti u svojoj karijeri ili završiti projekt, vaši će vam prijatelji biti tu da vam pomognu. Istodobno, vaši će prijatelji ove godine vjerojatno trebati vašu pomoć. Obratite im se kad god je to moguće. Nikad ne znate kad biste ih mogli zatrebati.

Jupiter ulazi u Strijelca u studenom. To će vas potaknuti da se vratite na stare projekte koje ste možda ostavili na putu ili da započnete nove projekte ako ih trenutno nemate. Ovo je također izvrsno vrijeme za ponovno povezivanje sa starim prijateljima ili sklapanje novih prijatelja. Sve u svemu, ova posljednja dva mjeseca u godini potaknut će pozitivne promjene.
Mjesečni horoskop Vaga 2021

Godina se u cjelini čini obećavajućom. Ispod su pojedinačni blagoslovi koje svaki mjesec 2021. može ponuditi sretnim Vagama rođenim.

Siječanj 2021. donosi kreativnost u vaš osobni život i sreću u vaš obiteljski život. Ovaj mjesec će vas pratiti zen. Venera u Jarcu također pomaže poboljšati vašu komunikaciju.

Veljača 2021. savršen je mjesec za usredotočenje na vaše romantične veze. I Jupiter i Saturn pomažu poboljšati vaše komunikacijske vještine. Mars u Strijelcu potiče vas da budete kreativniji i strastveniji.

Ožujak 2021. usredotočen je na vaš platonski društveni život, posebno na poslu. Sprijateljite se s kolegama i pomozite prijateljima kad god možete. U ožujku će se poboljšati i vaši odnosi s djecom ili mladom rodbinom.

Travanj 2021. ponovno se usredotočio na romantiku, posebno u pogledu vašeg seksualnog života. Jupiter u Škorpionu pomaže jazz stvari u spavaćoj sobi. Saturn u Jarcu pomaže u održavanju vaše komunikacije stabilnom.

Svibanj 2021. ima Sunce u Biku potičući duboku introspekciju. Usredotočite se na sebe, svoje mentalno i fizičko zdravlje, svoju karijeru i obitelj. Pokušajte sve ove stvari održavati uravnoteženima. To može biti stresno, ali kao Vaga, “Ravnoteža” može biti i vaše srednje ime.

Lipanj 2021. može donijeti promjene raspoloženja, što može dovesti do problema u vašim vezama i usporiti svaki napredak koji ste postigli u svojim hobi projektima. Pokušajte raditi kroz mjesec, znajući da će naredni mjeseci biti bolji.

Srpanj 2021. omogućuje vam da se ponovno usredotočite na svoje projekte, kako na poslu, tako i u svojim hobijima. Vjerojatno će se promijeniti i vaša razina energije. To može utjecati na vaše odnose s članovima vaše obitelji, uključujući i vašu značajnu drugu.

Kolovoz 2021. donosi sreću u vaš društveni život. Ovog ćete mjeseca biti šarmantniji nego inače, jer je Venera bila u Vagi od sredine kolovoza do sredine rujna. Ovo će raditi na poboljšanju vaših romantičnih veza.

Rujan 2021. ponovno se fokusira na romantične veze. Imat ćete izljev pažnje prema drugima. Kad Venera uđe u Škorpiona sredinom rujna, bit ćete sigurniji i zavodljiviji nego inače.

Listopad 2021. vraća vam pozornost na posao i druge. Pokušajte provesti manje vremena usredotočujući se na sebe. Ako to učinite, tada će se vaš društveni život i karijera poboljšati.

Studeni 2021. može se činiti pomalo zbunjujućim. Trebate li se usredotočiti na svoj posao ili putovanja? Usredotočiti se na svoje ciljeve ili svoja prijateljstva? Bez obzira na to što odabrali, vjerojatno ćete uspjeti. Međutim, ako ne možete napraviti izbor, suočit ćete se s posljedicama svoje neodlučnosti.

Prosinac 2021. potiče vas da se usredotočite na svoje ciljeve i dovršite sve projekte započete tijekom godine. Možda ćete se za to trebati distancirati od svojih najmilijih. Međutim, nakon što završite svoj projekt, ostat ćete godine da se usredotočite na svoj društveni život.
Zaključak

Horoskop za Vagu 2021. pokazuje godinu koja obećava. Bilo da se nadate blagoslovu u svom društvenom životu ili svojim hobijima, sigurno ćete imati sreće. Pobrinite se da ravnomjerno širite svoju ljubav i pažnju kako biste osigurali najbolju moguću godinu.

ŠKORPION

Godišnji horoskop za škorpiona i zvijezde savjetuje diskreciju, što Škorpionima ponekad može biti teško upravljati. Neka vaše romantične veze budu na dolje. Informacije o svom radu i financijama zadržite i za sebe. Previše društveni odnosi prema tim stvarima mogu ih dovesti u opasnost. Dakle, pokušajte živjeti ovu godinu stidljivo; to će vas dovesti do uspjeha.
Škorpion – ljubav

Ljubavno predviđanje Škorpiona 2021. godine sugerira veliku promjenu u vašoj romantičnoj vezi. Ako se već viđate s nekim, tada bi ovo mogla biti savršena godina za zaruke. Najbolje je zaprositi između sredine travnja i prvog tjedna svibnja, kada je Venera u Biku.

Ako vam zaruke nisu na umu, onda su to druga velika pitanja koja će vam postaviti glavu u vašoj vezi. Je li pravo vrijeme za dijete? Ako ste slobodni, biste li trebali započeti romantičnu vezu? Ako ste u vezi, je li vrijeme za prekid veze? Razmotrite ova pitanja početkom godine. Do jeseni Mars u Jarcu javit će vam što trebate učiniti.
Škorpion – karijera i financije

Prognoze zodijaka za 2021. predviđaju da ćete biti najproduktivniji kada ove godine radite sami. Ako je moguće, pronađite prostor u kojem ćete biti izolirani. Suradnja s drugima najvjerojatnije će vam samo odvratiti pozornost. Ne izbjegavajte timski rad ako se to od vas traži, ali nemojte namjerno tražiti projekte povezane s timskim radom.

Od siječnja do ožujka, zatim od sredine srpnja do studenog, Jupiter će biti u Škorpionu (ali ne u retrogradnom). To će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mjestu. Vjerojatno ćete imati neki izbor što ćete raditi na poslu, pa svakako odaberite nešto u čemu uživate. To će vam pružiti priliku oboje pronaći sreću na poslu i naučiti nešto novo.

Kao što spominje horoskop Škorpiona za 2021. godinu, posao će vam ove godine biti izuzetno zauzet i vjerojatno će vam zaokupljati misli većinu vremena. Iako ovo može biti opterećujuće, isplatit će se – doslovno. Vjerojatno ćete ove godine dobiti veliki bonus, a inače ćete imati stabilne financije. Nakon što se sredinom srpnja završi retrogradni Jupiterov Škorpion, iskoristite dio svog teško stečenog novca za liječenje sebe i svojih najmilijih.
Škorpion – obitelj

Horoskop Škorpiona za 2021. predviđa da ćete ove godine biti vrlo ometeni poslom. Zbog toga ćete možda zaboraviti provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Svakako zakažite vrijeme za to. Također, kad ste s obitelji, izbjegavajte razgovarati o novcu. To će samo izazvati napetost. Također je najbolje izbjegavati razgovarati o bilo kakvim projektima na poslu. Umjesto toga, jednostavno se usredotočite na ono što se trenutno događa s članovima vaše obitelji.
Škorpion – zdravlje

Najbolje je da ove godine dodatno usredotočite na stanje svog zdravlja. To uključuje i vaše mentalno i fizičko zdravlje. Međutim, vašem će mentalnom zdravlju vjerojatno trebati više pomoći tijekom retrogradnog Merkura 2021. godine. Ove će godine biti raznih događaja koji će vas umoriti i stresirati. Iz tog razloga morate pronaći stvari koje vam mogu pomoći da se opustite i napunite.

Pluton u Jarcu imat će pozitivan utjecaj na vaš društveni život tijekom cijele godine. Ova kombinacija pomaže poboljšati vaše komunikacijske vještine. Osobito ćete izvrsno komunicirati u pisanom obliku, bilo da se radi o fizičkom pisanju, tipkanju ili slanju poruka.

Od početka godine do početka studenog Jupiter će biti u Škorpionu. To potiče putovanja i komunikaciju s novim ljudima. Iz tog razloga, ako planirate odmor, bilo koje vrijeme prije studenog 2021. je izvrsno vrijeme za to. Ako ćete putovati, najbolje je da odete negdje gdje nikada prije niste bili. Ovo će vam pružiti neprocjenjive nove uspomene.
Mjesečni horoskop Škorpion 2021.

Godišnja astrologija Škorpiona 2021. pokazuje divlju godinu koja dolazi. Ispod je raščlamba po mjesecima s malim sažetkom onoga što će donijeti svaki mjesec.

Siječanj 2021. izvrstan je mjesec za usredotočenje na svoje komunikacijske vještine, jer će Sunce biti u Jarcu prvih nekoliko tjedana u mjesecu. Ovo je najbolje vrijeme za rad na romantičnim vezama i obiteljskom životu.

Veljača 2021. zadržava fokus na vašem obiteljskom životu. Nekoliko će se planeta ovog mjeseca probijati kroz Vodenjak, što zajedno s njim može donijeti previranja. Pokušajte pažljivo kretati se tim problemima.

Ožujak 2021. skreće vam pažnju i na vaš ljubavni život i na vaš poslovni život. Možda se osjećate rastrgano između ova dva sektora života. Pokušajte ih uravnotežiti kako biste poboljšali svoje raspoloženje.

Travanj 2021. preuzet će rutinski posao. Kad se vratite kući, olakšanje će vam biti važni drugi i / ili članovi obitelji. Mars u Blizancima u drugoj polovici mjeseca dodat će kreativnost vašem spolnom životu.

Svibanj 2021. bit će lud i dinamičan! Fokus ovog mjeseca je na svim dijelovima vašeg društvenog života. Vjerojatno ćete biti entuzijastičniji u prijateljstvu, brižniji s obitelji i strastveniji prema svojoj značajnoj drugoj.

Lipanj 2021. donosi kombinaciju velikih i malih promjena. Pokušajte ove promjene uzeti korak po korak. Nađite vremena za opuštanje kako biste poboljšali svoje mentalno zdravlje.

Srpanj 2021. potiče vas da se prije svega usredotočite na posao. Ovaj će vam mjesec donijeti nove mogućnosti, a vjerojatno i više novca. Ako planirate ljetovati ove godine, planirajte to učiniti u drugoj polovici mjeseca.

U kolovozu 2021. i vaš društveni život i karijera vide uspjeh. Na poslu ćete biti produktivniji nego inače. Vaša prijateljstva postat će dublja ovog mjeseca.

Rujan 2021. vrijeme je za usporavanje i odmor. Odvojite ovo vrijeme i provedite više vremena s članovima svoje obitelji. Ako ove godine još niste uzeli godišnji odmor, ovo je još jedna izvrsna prilika za to.

Listopad 2021. blagoslivlja vas obnovljenim osjećajem samopouzdanja. Sigurno će to primijetiti vaši prijatelji i suradnici. To vam može pomoći u platonskim i romantičnim vezama, na poslu, pa čak i u financijama.

Studeni 2021. potiče vas da prijeđete iz bilo kakvih sumnji u vezi s poslom ili prijateljstvom. Ako radite na bilo kojem projektu, sada je pravo vrijeme da ih pokušate završiti.

Prosinac 2021. godinu završava pozitivno. Vaši platonski i romantični odnosi trebali bi biti na dobrom mjestu. Kao i studeni, ovo je još jedan sjajan mjesec kako biste pokušali završiti bilo koji projekt koji ste započeli prije kraja godine.
Zaključak

Horoskop Škorpiona 2021. pokazuje da će vam se puno toga dogoditi ove godine. Također potvrđuje da će većina onoga što se dogodi biti dobro. Držite glavu visoko usredotočenu na svoj posao i završit ćete godinu osjećajući se bolje nego kad ste u nju ušli.

STRIJELAC

Godišnji horoskop za Strijelca predviđa mirnu i uspješnu godinu pred nama. Obično rođeni Strijelac ima lud život, ali ove će godine stvari biti puno mirnije. Međutim, to ne znači da će godina biti dosadna. Najviše uzbuđenja u životu dolazi iz vašeg društvenog života, a ako imate dovoljno sreće i iz putovanja.
Strijelac – ljubav

Proteklih ste se godina možda osjećali kao da vaše romantične veze propadaju. Srećom, horoskop Strijelca za 2021. predviđa da će se to promijeniti! Ove ćete se godine osjećati dodatno stimulirano i impulzivno, što vašu trenutnu vezu može učiniti uzbudljivijom. Samo pripazite da ne dopustite da padnete u iskušenje i trebali biste biti dobro.
Strijelac – karijera i financije

Horoskop 2021 predviđa da ćete ove godine na poslu vjerojatnije trebati raditi s drugima. Pokušajte biti sigurni dok ovo radite. Što bolje radite s drugima, to ćete to bolje tražiti. Neuspjeh u dobroj suradnji s drugima može uzrokovati sukobe u odnosima vezanim uz posao, što može negativno utjecati na vaš opći napredak na poslu.

Ove će vam godine financije biti u odličnoj formi, zbog Venere u 8. kući od početka godine do početka ožujka. Za to ćete vrijeme vrlo lako zaraditi novac. Iz tog razloga, najbolje je da pokušate otplatiti dugove ili investirati. Pokušajte izbjeći jednostavnu kupnju otmjenih predmeta, jer vam nisu potrebni.

Veći dio godine (do početka studenog) Jupiter će biti u Škorpionu. To može prouzročiti neko iskušenje da novac trošite na stvari koje vam nisu potrebne ili da trošite novac na druge. Ako ste u romantičnoj vezi, tada velik dio vašeg novca može ići na spojeve ili poklone. Pokušajte se prijaviti za ove kupnje kako ne biste propali ili se činilo kao da pokušavate kupiti nečiju ljubav.
Strijelac – obitelj

Vaš će obiteljski život ove godine biti sve samo ne dosadan. Horoskop Strijelca 2021. predviđa da će se u vašem obiteljskom životu dogoditi neočekivana promjena (vjerojatno na bolje). Bilo da je ova promjena u dobru ili u zlu, sigurno će biti sve samo ne dosadna.

Međutim, uglavnom bi vaš obiteljski život trebao biti miran, iako neće biti dosadan. To je zato što će Neptun biti u Ribama tijekom cijele godine. Kad god se ne slažete sa svijetom, pokušajte pronaći put kući. Tamo ćete biti s ljudima koji vas vole, što vam može poboljšati raspoloženje i cjelokupno mentalno zdravlje.
Strijelac – zdravlje

Pobrinite se da dobro pogledate svoje zdravlje ove godine tijekom retrogradnog Merkura 2021. godine. U posljednje vrijeme možda ste upali u neke loše navike ili stare navike za koje ste mislili da su iz njih izrasli. Iskoristite 2021. godinu kako biste pokušali usvojiti nove zdrave navike. To bi moglo uključivati povratak u teretanu, odvikavanje od pušenja ili umjereno pijenje.

Horoskop za Strijelce za 2021. predviđa da je ovo izvrstan način da se usredotočite na svoje ciljeve. To je slučaj bez obzira jesu li vaši ciljevi povezani s vašim poslom, vašim vezama ili bilo čime drugim! Najvjerojatnije ćete najviše napredovati u postizanju svojih ciljeva od 26. siječnja do 17. ožujka, kada je Mars u Strijelcu.

Jupiter u Škorpionu potiče putovanja 2021. godine! Najbolje vrijeme za putovanje bit će bilo kada prije studenog. Putovanje na nova mjesta može vam pomoći pozitivno utjecati na vaše odnose s drugima – kako s novim ljudima koje upoznate, tako i s ljudima koje povedete sa sobom. Ako se neke mogućnosti putovanja otvore za posao, svakako ih iskoristite ove godine! Isplatit će se.
Mjesečni horoskop Strijelac 2021

Podijelimo godinu na mjesece. Ispod su mali horoskopi za svaki mjesec 2021. godine.

Siječanj 2021. godinu započinje sa srećom i u društvenom životu i u financijama. Ovo je sjajno vrijeme da se usredotočite na svoj posao (i za to budete nagrađeni) i da u svoj ljubavni život uložite dodatnu energiju.

Veljača 2021. čini komunikacijski ključ, posebno na radnom mjestu! Ako se ovaj mjesec ukaže prilika za putovanje, svakako je iskoristite. Ovaj mjesec možda ćete se suočiti s nekom obiteljskom dramom, ali to se može riješiti pravilnom komunikacijom.

Ožujak 2021. mjesec je mjesec za usredotočenje na vaše obiteljske odnose. U kući mogu biti problemi koje trebate usredotočiti na rješavanje. Pazite da ne obraćate pažnju samo na svoju djecu već i na supružnika.

Travanj 2021. stavlja fokus na vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, tada ćete vjerojatno upoznati nekoga s kim ste duboko povezani. Ako ste u vezi, vjerojatno ćete vidjeti dodatnu strast!

Svibanj 2021. razdvaja fokus između vašeg posla i vašeg romantičnog života. I Sunce i Uran ovog će mjeseca biti u Biku (dio) ovog mjeseca, što može dodati stabilnost u oba ova područja vašeg života. Sunce u Blizancima, od 21. svibnja nadalje, može stvari učiniti emocionalnijima.

Lipanj 2021. savršeno je vrijeme za izlazak iz kuće i putovanje, ako je moguće. Ako ne, pokušajte pronaći neki drugi način za povišenje raspoloženja. To može poboljšati cijeli vaš društveni život.

Srpanj 2021. potiče vas da se usredotočite na svoje mentalno i tjelesno zdravlje. Ovo će biti produktivno vrijeme za studije i za osobnu introspekciju.

Kolovoz 2021. bit će miran veći dio mjeseca. Uzmite ovo vrijeme da se opustite prije nego što stvari opet polude. Pokušajte provoditi više vremena sa svojim bliskim prijateljima.

Rujan 2021. donosi obiteljske probleme na vidjelo u prvoj polovici mjeseca. Pokušajte brzo riješiti ove probleme. Druga polovica mjeseca daje vam vrijeme za opuštanje.

Listopad 2021. bit će opuštajući u prvoj polovici mjeseca, ali u drugoj će biti zauzet. Tijekom druge polovice mjeseca vaši se radni odnosi trebaju staviti u fokus. To može malo utjecati na vaš osobni život, ali će biti korisno za vašu karijeru.

Studeni 2021. omogućuje usporavanje rada u prvoj polovici mjeseca, da bi se nastavilo sredinom mjeseca, kada Mars ulazi u Ribe. Pokušajte dosljedno raditi kroz ovo vrijeme. Na kraju će se isplatiti.

Prosinac 2021. godinu završava zauzetom notom. Ovo je vrijeme da se uhvatite za radne projekte. Međutim, ne zaboravite na svoj društveni život! Možda ste umorni oko blagdana, ali vjerojatno ćete i vi biti sretni!
Zaključak

Godišnji horoskop Strijelca za 2021. predviđa i uspone i padove, ali srećom, više uspona nego padova. Ova relativno mirna godina donosi sreću u vaše financije, karijeru i društveni život. Međutim, još uvijek trebate uložiti težak posao. Zvijezde vas pokušavaju voditi prema uspjehu, ali svejedno trebate poduzeti korake da biste sami stigli tamo!

JARAC

Godišnji horoskop za Jarca pokazuje da će Pluton u posljednjih nekoliko godina i dugi niz godina biti u Jarcu. Ovo je blagoslov za vas i za sve ostale koji dijele vaš sunčani znak. Prilike će vam se pojaviti, naizgled iz svih smjerova. Koristite svoju intuiciju da odlučite hoćete li riskirati s tim novim prilikama ili ne. Napredovat ćete samo ako isprobavate nove stvari, ali ako vam crijeva govore da nešto ne činite, onda je najbolje slušati.
Jarac – ljubav

Venera će biti u Jarcu veći dio siječnja, studenog i prosinca 2021. Ako ste slobodni i želite nekoga pokrenuti, ovo su najbolji mjeseci za to. Budući da Venera krasi vaš znak, drugi će vas vjerojatno smatrati privlačnijim nego inače. Astrološke prognoze za 2021. sugeriraju da biste se mogli osjećati i karizmatičnije. Obje ove stvari mogu vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi.
Jarac – karijera i financije

Mars prolazi kroz nekoliko znakova 2021. godine, ali provodi znatnu količinu vremena u Jarcu (oko tri mjeseca). Budući da vas ove godine tako često krasi Mars u vašem znaku, vjerojatno ćete se osjećati sigurnije i karizmatičnije. U određenom ćete smislu djelovati kao prirodni vođa. To vam može pomoći na poslu i može vam poboljšati cjelokupni radni učinak. Sve dok ne živcirate nadređene ili ste neljubazni prema svojim podređenim osobama, ove ćete godine možda vidjeti povišicu ili unapređenje.

Venera u Jarcu ne pomaže samo u ljubavnom životu već i u novcu. To je osobito istinito ako ste u braku ili na neki drugi način dijelite svoje financije s nekim. Horoskop za Jarac za 2021. predlaže vam da se udružite s nekim drugim da biste poradili na svojim financijama. Ta bi druga osoba mogla biti vaš supružnik ili financijski savjetnik. U svakom slučaju, dvije glave su bolje od jedne ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju.
Jarac – obitelj

Vaš obiteljski život ove godine ponekad može biti izazovan tijekom retrogradnog Merkura 2021. godine. To će vam vjerojatno stvoriti veliki stres. Ako je moguće, odvojite malo vremena od kuće da se prisjetite. Bez obzira možete li to učiniti ili ne, najbolje je raditi kompromise s drugima u vašem domu. Iako ovim možda nećete dobiti točno ono što želite, to može ublažiti napetosti. Treba planirati trudnoće.
Jarac – zdravlje

Ove godine pokušajte usredotočiti svoje mentalno zdravlje. Bit će trenutaka u kojima ćete se osjećati zbunjeno i stresno. Kad se to dogodi, pokušajte oduzeti neko vrijeme drugim ljudima da se smirite i opustite. Važno je zapamtiti da je vaše mentalno zdravlje jednako važno kao i vaše tjelesno zdravlje. Ako je potrebno, razgovarajte s nekim (bilo prijateljem ili terapeutom) o svom mentalnom zdravlju.

Mars će biti u Jarcu od 17. ožujka do 15. svibnja, a zatim opet od 13. kolovoza do 10. rujna. Za to vrijeme vaša će intuicija biti najjača. Iskoristite ovo vrijeme za donošenje važnih odluka u svom životu. Te se odluke mogu odnositi na vaš posao, hobije ili vezu. U svakom slučaju, vrijeme je da prestanete odgađati i napravite izbor.

Ove godine Uran će prekinuti vaš uobičajeni raspored potičući vas da se izbacite iz kolotečine i isprobate nove stvari. Ako ste trenutno u lošoj situaciji (kućni život, itd.), Tada ćete pronaći hrabrosti pobjeći i pronaći bolje mjesto za biti. Ako imate lošu naviku, 2021. je također idealno vrijeme za rad na prestanku s nje. Ovo je godina da se popravite. Uz Uranovu pomoć, trebalo bi biti lako.
Mjesečni horoskop Jarac 2021.

S većinom planeta u vašem znaku ove godine u jednom ili drugom trenutku, bit ćete blagoslovljeni iznad svih ostalih znakova. Ova godina zna ponekad biti stresna, ali uglavnom će biti povjetarca. Ispod je prikazan kratki horoskop Jarca 2021. za svaki mjesec 2021. godine.

Siječanj 2021., u jednom ili drugom trenutku, u svom znaku imaju Merkur, Sunce i Veneru. Ovo započinje godinu srećom u financijama i u vašem društvenom životu.

Veljača 2021. stavlja fokus na vaše financije i vaš ljubavni život. Ako ste u braku ili živite s partnerom, ove dvije stvari mogu biti povezane. Ovo je ujedno i dobar mjesec za druženje s djecom ili mlađom rodbinom.

Ožujak 2021. ponovno se fokusira na vaše financije, ali proširuje fokus na romantične i platonske odnose. Smještaji Jupitera i Saturna izazvat će brigu zbog vašeg bogatstva. Najbolje je povjeriti se obitelji svojim problemima kako biste ublažili stres.

U travnju 2021. vaš se kućni život osjeća pomalo stresno. Odvojite malo vremena za izlazak iz kuće ili provedite više vremena sa svojom drugom osobom za opuštanje.

Svibanj 2021. vraća fokus na vaše romantične veze. Vjerojatno ćete se osjećati romantičnije i karizmatičnije. Koristite ove pojačivače samopouzdanja u svoju korist!

Lipanj 2021. pokreću vaše emocije. To može zbuniti i ometati. Ipak, pažljivo slušajte svoju intuiciju. Zna što ima, čak i ako nemate.

Srpanj 2021. potiče vas da prestanete uspoređivati se s drugima! To će uzrokovati samo loše osjećaje. Umjesto toga, usredotočite se na svoje bogatstvo i obiteljske odnose.

Kolovoz 2021. donosi uspjeh u vašoj karijeri! Možda dođete u kontakt s nekim stresom i preprekama, ali to je ništa s čime se ne možete nositi.

Rujan 2021. vrijeme je da se usredotočite na svoja prijateljstva. Škorpion vas možda potiče na tajnost svojih osjećaja, ali znajte da svoje osjećaje možete podijeliti sa svojim voljenima.

Listopad 2021. čini vaše osjećaje još intenzivnijima nego ostalih mjeseci. Opet, poslušajte svoju intuiciju prije donošenja bilo kakvih glavnih odluka. Ovo je također dobro vrijeme za rad na hobijima.

Studeni 2021. zbunjujući je mjesec. Vjerojatno ćete doći u kontakt s potpuno novom situacijom. Znajte da su zvijezde tu da vas vode cijelo vrijeme ovog mjeseca.

Prosinac 2021. bit će potpuno naporan mjesec. Vaš će se fokus podijeliti između vašeg posla i vaše obitelji. Vjerojatno ćete u oba vidjeti uspjeh!
Zaključak

Godišnji horoskop Jarca 2021. predviđa da ova godina dolazi s popriličnim udjelima uspona i padova. Budući da su mnogi planeti sjajili svoj blagoslov na vaš znak, vjerojatno ćete imati više sreće nego zla. Iskoristite ovu godinu da se usredotočite na svoje financije i obitelj. Ako to možete učiniti dovoljno dobro, tada bi vam godina trebala lako proći.

VODENJAK

Prema godišnjem horoskopi mnogi planeti imaju utjecaj na vaš znak ove godine. Neki od planeta koji će ove godine imati najveći utjecaj na Vodenjake uključuju Mars, Jupiter, Uran i Pluton. Srećom, ovaj znak može podnijeti sve što mu se baci 2021. i bilo koje druge godine.
Vodenjak – ljubav

Ove godine Venera će biti u Jarcu veći dio siječnja. Ovaj će se znak planet vratiti većim dijelom studenog i prosinca. U to ćete se vrijeme možda osjećati osjećajnije, ali i tajnovitije jer nećete znati kako se nositi s tim osjećajima. Pokušajte pronaći način da se nosite s tim osjećajima ako želite vidjeti bilo kakav napredak u svom ljubavnom životu.

Bez obzira jeste li ove godine slobodni ili ste u vezi, Jupiter u Strijelcu od 8. studenog do ostatka godine potaknut će vas da se usredotočite na intelektualne dijelove svojih odnosa. Ako ste slobodni, najvjerojatnije ćete pokrenuti vezu s nekim tko dijeli vaše hobije i interese. Ako ste već u vezi, pokušajte pronaći nekoga tko vam je zajednički da pojača vašu vezu.
Vodenjak – karijera i financije

Astrološka predviđanja za 2021. predviđaju da Jupiter ove godine pomaže poboljšati vaše međuljudske odnose na poslu. Na poslu se pokušajte usredotočiti na timski rad i na drugi način rad s drugima. Vjerojatnije će vam uspjeti na poslu ako se potrudite zatražiti pomoć od drugih, umjesto da pokušavate to učiniti sami. I viši i podređeni sigurno će vam biti zahvalni ako odvojite vremena da ove godine dođete do njih.

Ove godine budite oprezni sa svojim financijama. Neptun u Ribama može otežati držanje novca. Ne trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne. Iako se zbog kupnje novih stvari trenutno možete osjećati dobro, taj osjećaj neće potrajati. Umjesto toga, pokušajte uštedjeti svoj novac kako biste ga mogli bolje koristiti u sljedećim godinama.
Vodenjak – obitelj

Pluton u Jarcu potaknut će vas da otpustite sve što vas koči. Iako je to možda teško, ne trebate imati prisan odnos sa svim članovima svoje obitelji. Pustite ljude koji vas povrijede, čak i ako ste u srodstvu s njima. To vam može pomoći da poboljšate svoje emocionalno stanje. To vam u nekim trenucima može otežati godinu, ali dugoročno će vam biti bolje. Dobro planirajte prije nego što poželite trudnoću.
Vodenjak – zdravlje

Jupiter ove godine ima velik utjecaj na vaše zdravlje. Ovaj vas planet potiče da naučite nove metode za poboljšanje svog zdravlja. Učeći o tim stvarima, imajte na umu i svoje mentalno i fizičko zdravlje. Tako možete desetostruko poboljšati svoje zdravlje. Neke nove stvari koje treba isprobati mogu uključivati nove vježbe, meditaciju ili terapiju.

Horoskop za Vodenjak 2021 predviđa da će vam Mars dodijeliti vaš znak obnovljenom energijom 2021. Najbolje je upotrijebiti tu energiju za poticanje studija. Čak i ako ne idete u školu, ovo je sjajna godina da se usredotočite na svoje strasti. Uzmite ovu godinu da se usredotočite na svoje hobije i bilo što drugo što vam može pomoći da proširite svoj um. Ako ste ranije razmišljali o odlasku na fakultet ili nekom drugom naprednom obrazovanju, ovo je sjajna godina za to.
Mjesečni horoskop Vodenjak 2021.

Pogledajmo mjesečne horoskope za Vodenjake 2021. Ovi kratki sažeci mogu vam pružiti mali uvid u kratkom vremenu, umjesto da gledate godinu u cjelini.

Siječanj 2021. savršeno je vrijeme za introspekciju. Razmislite o tome što želite od godine, posebno u vezi s vašim obiteljskim odnosima.

U veljači 2021. osjećate se karizmatičnije, što vam može pomoći i u ljubavi i na poslu. Venera u Vodenjaku pomaže svim vašim vezama.

Ožujak 2021. usredotočen je i na vaše financije i na vaše romantične veze. Ako ste projekt planirali za posao, sada je najbolje vrijeme da ga predstavite. Vaša ambicija blista ovog mjeseca.

Travanj 2021. usredotočen je na obitelj. Saturn u Jarcu, koji počinje sredinom ovog mjeseca, pomoći će dodati vašem obiteljskom životu stabilnost.

Svibanj 2021. usredotočuje se na vašu obitelj. Potaknut će i vaš ljubavni život. Odvojite vrijeme za razmišljanje prije nego što išta poduzmete. Polako se ponašajte ovog mjeseca.

Lipanj 2021. može biti zbunjujući jer se možete osjećati zaglavljeno i ne znati što učiniti sa sobom. Ako se osjećate tako, zatražite savjet od svojih najmilijih. U međuvremenu, pravo je vrijeme za rad na svojim hobijima.

Srpanj 2021. dijeli fokus između vaše karijere i vašeg ljubavnog života. Veći dio srpnja Venera će biti u Lavu, što će vas učiniti strastvenijim i ambicioznijim.

Kolovoz 2021. blagoslivlja vas energijom s nekoliko planeta. Vjerojatno ćete se ovaj mjesec osjećati vrlo produktivno. Ovo je također izvrsno vrijeme za rad na vašem društvenom životu.

Rujan 2021. donosi vam sreću u društvenom životu. Ako ste ovog mjeseca pod stresom, možete se obratiti obitelji i voljenima kako bi vam pomogli da ponovno pronađete svoju smirenost.

Listopad 2021. usredotočuje se na vaše osjećaje. Vjerojatno ćete se osjećati lakomisleno. To vam može pomoći u jačanju odnosa s prijateljima i voljenima.

U studenom 2021. možda ćete se osjećati pomalo usporeno. Shvatite to kao znak za odmor i dekompresiju. Vaše će nevolje proći. Oslonite se na svoje prijatelje ako se ikad osjećate previše slomljeno.

Prosinac 2021. godinu završava visoko, s vašim odnosima u središtu pozornosti. Također ćete se vjerojatno osjećati kreativnije ovog mjeseca; ovo čini prosinac izvrsnim vremenom za rad na svojim hobijima.
Zaključak

Godišnji horoskop Vodenjaka 2021. usredotočen je na odnose i intelektualna traganja. Uzmite ovu godinu za stjecanje novih prijatelja, ali ne zaboravite na svoje hobije. Dobre stvari doći će vam ako imate zdrav društveni život 2021. godine.

RIBE

Godišnji horoskop za Ribe predviđa pitomu godinu koja dolazi. Proteklih su godina stvari možda bile lude za vama, ali sve je to spremno za rješavanje. Stvari mogu biti malo nezgodne u vašem obiteljskom životu, ali planeti će vam sigurno pomoći. Ako uspijete biti hladne glave, na kraju će sve uspjeti.
Ribe – ljubav

Ako ove godine možete dobro koristiti komunikaciju, horoskop Riba 2021 predviđa da biste trebali imati priličnu količinu sreće u ljubavi. U ljubavi ćete imati najviše sreće od 25. veljače do 20. ožujka, kada je Venera u Ribama. Bit ćete najkompatibilniji s ljudima koji su kreativni i provode veći dio svog vremena proširujući svoje vještine.
Ribe – karijera i financije

Godišnja predviđanja za 2021. predviđaju da će Jupiter ove godine imati pozitivne učinke na vaš radni život. Vjerojatno ćete steći više zadovoljstva svakodnevnim radnim zadacima koji su vam možda dosadili u prošlosti. To može biti zato što ćete surađivati s novim ljudima ili ćete možda naučiti nešto novo što vam može pomoći da vaš posao učinite korisnijim. U svakom slučaju, vaša će cjelovita karijera ove godine vjerojatno biti ispunjenija.

Ako ove godine tražite više posla, razmislite o radu na mreži. Posebno za ljude Riba, 2021. je sjajna godina za dobivanje novca od kreativnih projekata koji se rade na mreži. Ako imate kreativnog talenta, razmislite o kreativnom pisanju ili umjetničkom stvaranju po narudžbi.

Ove godine iz jednog ili drugog razloga od vas će se možda tražiti da svoj novac i druge resurse podijelite s drugima. Kada se to dogodi, pobrinite se za mir i mirne kompromise. Ako tako ne naučite raditi kompromise s drugima, vjerojatno ćete se naći u nesuglasicama koje su se lako mogle izbjeći.

Ako uspijete odvojiti svoje financije od svih ostalih, što je malo vjerojatno, ali se može dogoditi, onda je ovo izvrsna godina za ulaganja. Međutim, prije nego što to učinite, svakako potražite savjet o tome koje investicije treba uložiti.
Ribe – obitelj

Neptun u Ribama (tijekom cijele godine) imat će velik utjecaj na vaš osobni život, uključujući i vaš obiteljski život. Ove ćete se godine možda boriti da ostanete vjerni sebi. U nekim slučajevima vaša obitelj može biti ta koja uzrokuje vaše unutarnje sukobe. Ako možete, pokušajte pokazati svoje pravo ja svojoj obitelji. Ne planirajte dijete bez pritiska.
Ribe – zdravlje

Ove godine najbolje je da najviše pažnje usmjerite na zdravlje, osobito na svoje tjelesno zdravlje. Vjerojatno ćete morati učiniti stvari koje će oduzeti vaše fizičko tijelo. Iz tog razloga najbolje je često vježbati i sjetiti se da se pravilno hranite. Ovo je također izvrsna godina za isprobavanje detoksikacije za čišćenje tijela.

Jupiter će biti u Škorpionu veći dio 2021. godine, što će imati pozitivan utjecaj na vašu godinu nabolje. Ovaj će planet potaknuti osjećaje ljubavi prema sebi i pojačati vašu kreativnost. To vam može pomoći u toliko mnogo područja vašeg života, uključujući romantični život, hobije i obiteljski život.

Ove ćete se godine vjerojatno osjećati odlučnije pokušati naučiti nove stvari. Čak i ako s nečim nemate iskustva, ne bojte se zatražiti pomoć i isprobati nešto novo. Učenje novih stvari i rad na svojim hobijima od najveće je važnosti ove godine. To ćete znatno proširiti vašu sreću tijekom retrogradnog Merkura 2021. godine.
Mjesečni horoskop RIBE 2021

Pogledajmo pobliže horoskop Ribe 2021. godine tako što ćemo godinu podijeliti na mjesece. Ispod su kratki sažeci za svaki pojedini mjesec.

Siječanj 2021. započinje godinu dajući vam osjećaj gotovo bezgranične kreativnosti i produktivnosti. Iskoristite ovo vrijeme za rad na projektima, kako na poslu, tako i u svojim hobijima.

Veljača 2021. potiče vas da ovaj mjesec iskoristite za introspekciju. Što želite od godine? Ovo je i dalje izvrsno vrijeme za rad na projektima.

Ožujak 2021. stavlja fokus na vaše financijsko stanje. Sunce i Venera bit će u vašem znaku veći dio ovog mjeseca; ovo će poboljšati vaše komunikacijske vještine.

Travanj 2021. razdvaja fokus između vaših platonskih odnosa i vaših financija. Ovo je sjajno vrijeme da potražite savjet o svojim financijama, jer ovo kombinira ta dva aspekta vašeg života.

Svibanj 2021. stavlja fokus na vaš obiteljski život! Većinu ovog mjeseca i Venera i Sunce bit će u Biku. To će vam pomoći dodati stabilnost u vašim odnosima.

Lipanj 2021. potiče vas da radite na svojim romantičnim potragama. S Neptunom u Ribama cijele ove godine, sjajno je vrijeme za ulazak u novu vezu ili sljedeći korak u vašoj trenutnoj vezi.

Srpanj 2021. uopće neće imati puno fokusa. Vaša će svakodnevica preuzeti. Pokušajte izdvojiti vrijeme za provođenje vremena sa svojom drugom osobom i za rad na svojim hobijima.

Kolovoz 2021. blagoslovit će vas poticajem kreativnosti i samopouzdanja. Ovo kolovoz čini sjajnim vremenom za pokušaje sklapanja novih prijatelja i za rad na svojim hobijima.

Rujan 2021. je mješovita vreća. Do 10., Venera će biti u Vagi, što vam može pomoći da poboljšate svoj romantični život. Nakon tog razdoblja najvjerojatnije ćete fokus prebaciti na svoju obitelj.

U listopadu 2021. vaše će emocije biti na vrhuncu, zbog čega ponekad možete izgledati sanjivo. Pokušajte ostati koncentrirani jer će vas ovaj mjesec obitelj vjerojatno trebati više nego inače. To može utjecati na vaše odnose s prijateljima.

Studeni 2021. odobrava vas visokom razinom samopouzdanja. Također ćete vjerojatno naći sreće na poslu i u svojim financijama.

Prosinac 2021. daje vam vrijeme da se pripremite za godinu koja je pred nama. Moći ćete vidjeti potencijalne promjene u daljini. Iskoristite ovaj mjesec za planiranje ciljeva za 2022. godinu.
Zaključak

Kao što je ranije spomenuto, godišnji horoskop Riba 2021 predviđa opuštenu godinu pred nama. Ovo je savršena godina za povratak svojim hobijima i fokusiranje na vaš obiteljski život. Iskoristite ovu godinu da se poboljšate i intelektualno i socijalno. Ako to možete učiniti, onda bi vam 2021. godina dobro prošla.

Related Posts