Menu Close

Koga proziva i kome se obraća Dodikova kćerka?!

„Kad vam dođu i kažu rekao šef, kum, tetak, ujak, Lemi… kako god da ga zovu, izbacite ih naglavačke…”, poručuje Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Dodikova kćerka u javnosti je počela da se oglašava na društvenim mrežama, što izaziva razna nagađanja – da li ona najavljuje da se nešto iza javne scene dešava u najvećoj političkoj stranci u Republici Srpskoj, koju vodi njen otac.

„Kad vam dođu i kažu rekao šef, kum, tetak, ujak, Lemi… kako god da ga zovu, izbacite ih naglavačke. Kada ima nešto reći, on to kaže sam!“, poručila je Dodikova kćerka Gorica na svom tviter nalogu. Uslijedile su i brojne reakcije na ovu njenu novu prozivku…

Poruka je jasna Gorica nekoga “gađa”, iako ne navodi imena.

Podsjetimo da je ona i prije nekoliko dana na svom tviter nalogu se oglasila nakon “afere ikona”, kada je poslala poruku da neko “odrađuju”, njenog oca.

Dodikova kćerka nije navela imena ni tada, ali je više nego očito da ona nekog “gađa”ovim objavama, možda i one u Dodikovom neposrednom okruženju…

Inače. njene objave na društvenim mrežama s jasnim političkim stavovima pojavile su se u posljednje vrijeme, nakon slučaja ikone, koju je Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu.

Zbog sumnji da je ikona ukradena i da je vlasništvo Ukrajine, Rusija je ikonu vratila darodavcu uz zahtjev da se izvrši provjera njenog porijekla.

(BN)

Related Posts