Menu Close

Horoskop za 16. 12.2020 decembar: Opustite se i uživajte!

OVAN

Ovan Ima utisak da su poslovni planovi ograničeni. Misli da ima mjesta da se ubace još neki projekti. Sa puno optimizma dopunjujete postojeće poslovne planove. Fokusirani ste na posao, što partneru jako smeta. Zdravlje je odlično.

BIK

Prilično ste uspješni prilikom rešavanja pravnih pitanja. Imate takav nastup na sudu da on vodi u smjeru dobijanja parnice. Emocije su vam žestoko proradile i imate potrebu da budete stalno sa voljenom osobom. Vaš imunitet je jak.

BLIZANCI

Rutina vas ubija.Tekući posao vam je dosadio. Potrebna vam je promjena, nove obaveze i izazovi. Više ste fokusirani na svoj socijalni nego emotivni život što drugoj polovini prilično smeta. Unosite promjene u način ishrane.

RAK

Posao stagnira i to vas tjera na dramatične promjene: mjenjate poslovu strategiju i nadate se dobrim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Šesto čulo vam govori da će doći do zbližavanja sa novom poznanicom.

Stomak je osetljiv.

LAV

VI ste Jako komunikativni i šarmantni. Na taj način uspjevate da ubrzate rješavanje neke dokumentacije koja se inače dugo čeka. Predstoji vam zanimljivo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak. Zdravlje jestabilno.

DJEVICA

Skoncentrisani ste na probleme koji su do toga doveli. Posao stagnira. Potrebno je vrjeme da se oni rješe, ali ste prilično uporni. U mislima vam je bivši partner. Još uvek ste emotivno vezani za njega. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

VAGA

Poslovna saradnja sa inostranim saradnicima ne teče glatko. Niti imate sličan pogled na proces rada niti slične ciljeve. Partner vas smara pa se družite sa ljudima koji su mnogo bolje raspoloženi. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Vi ste energični i znate dobro šta želite da postignete. U potpunosti ste upoznati sa procesom rada tako da brzo donosite poslovne odluke. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promjene statusa. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Maksimalno ste posvećeni obavezama i uživate u njima. Posao se odvija regularno, bez ikakvih teškoća ili nerviranja. Preko posla upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak, kao i vi na nju. Osjećate se jako dobro.

JARAC

Započinjete privatni biznis. Ulazite u novu poslovnu fazu. Nemate još uvek jasan poslovni koncept samo volju da radite i da uspete. Upoznajete osobu koja ima veze sa inostranstvom. Smatrate da daljina nije problem. Stomak je osetljiv.

VODOLIJA

Vodolije su Jako kreativne. Osmišljavate nove poslovne planove za iduću godinu. Imate potrebu da uradite nešto novo što još nije viđeno. Nezadovoljni ste brakom, jer imate utisak da su sve porodične obaveze na vašim leđima. Moguće su povrede.

RIBE

Poslovna saradnja sa inostranim partnerima se odlično odvija. Finansijski dobitak upotpunjuje dobro raspoloženje. Očekuje vas susret sa bivšom ljubavi. Totalno ste nezainteresovani za obnovu veze. Zdravlje je stabilno.

Related Posts