Menu Close

Horoskop 18.12.2020. Jedan znak kuje poslovne planove, a drugi LJUBAVNE

Ribe su pod tenzijom, Blizanci u drugom planu, ali će jedan znak biti u centru pažnje.

OVAN

Imate volje da razriješite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz sjenke i stvari jasno postavite tamo gde im je mjesto.

Ovan riješava porodični problem, a Bik pronalazi zanimljiv način poslovanja…

BIK

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osjetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre dogovorenog roka.

BLIZANCI

Kako god da se postavite, očekuje da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svjesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

Blizanci su uvek u drugom planu, a Rak ignoriše voljenu osobu, Lav posao nosi kući…

RAK

Pravite se da ne primjećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

LAV

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

DJEVICA

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu šansu.

Djevica će bit iglavna, a Vaga “gluha” za sve.

VAGA

Na svijet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz oa kruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

ŠKORPIJA

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vrijeme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

STRELAC

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbjegli neprijatnosti morate odoljeti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

Jarac preuzima inicijativu, Vodoliji je ljubav u centru pažnje, Ribe su pod tenzijom.

JARAC

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose.

VODOLIJA

LJubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpio je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška.

RIBE

Obuzima vas velika tenzija. Svjesni ste da je pritisak koji trpite posledica promjena u koje ste se upustili, ali vam to ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rešenje osim da zažmurite na izazove i strpljivo sačekate razrešenje.

Related Posts