Menu Close

(FOTO) Vučić je ozbiljan kapacitet: U istom danu položio ispit sa desetkom i učestvovao na video samitu

I očekivalo se od predsjednika Srbije da kao “najbolji student prava”, kako je to svojevremeno rekao dekan Pravnog fakulteta, i u Visokoj sportskoj školi dobija najviše ocjene.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se nedavno svojim indeksom sa Visoke sportske škole, iz kog se vidi da je u prvom semestru položio četiri ispita, dobio tri desetke i jednu devetku. Zanimljivo je, međutim, što je Vučić na dan kad je polagao kolokvijume i ispite uspio da obiđe jedno selo u Sremu, razgovara sa investitorima, učestvuje na video konferencijama o “malom Šengenu” i Samitu Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Predsjednik Srbije gotovo svakodnevno izvještava o visokom rastu BDP, nabavci vakcina i sprovođenju imunizacije, borbi protiv kriminala i mafije, a odnedavno i o snimanju filmova.

Svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obavještava i o polaganju ispita na Višoj trenerskoj školi, u koju je krenuo u julu prošle godine “u želji da postane košarkaški trener”.

Javnost je tako informisao i o prvom položenom ispitu, 5. februara, kada je dobio desetku iz predmeta Sociologija sporta, a nedavno je svojim pratiocima na Instagramu dao na uvid i svoj indeks, iz koga se vidi kada je sve polagao ispite i kolokvijume, koje je ocjene dobio i koliko je poena prikupio.

I očekivalo se od predsjednika Srbije da kao “najbolji student prava”, kako je to svojevremeno rekao dekan Pravnog fakulteta, i u Visokoj sportskoj školi dobija najviše ocjene, ali je ipak neobično da u istom danu kada obilazi sela u Sremu, razgovara sa investitorima ili učestvuje na međunarodnim konferencijama na visokom nivou polaže ispite i kolokvijume.

Related Posts