Menu Close

DRAŠKO se hitno oglasio na Facebooku! Najnoviji potez gradonačelnika: “Danas sam po HITNOM postupku naložio da mi se dostave IMENA I PREZIMENA..”

Danas sam po HITNOM postupku naložio da mi se dostave IMENA i PREZIMENA svih zaposlenih u Gradskoj upravi s podacima iz njihovih diploma.”

Napisao je ovo danas na Facebooku novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, istaknuvši:

“Ove podatke ćemo objaviti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada u četvrtak 31. decembra, baš pred Novu godinu, kao znak novog početka za naš Grad i naše sugrađane. Oni moraju da budu upoznati sa tim ko su zaposleni i sa kojim diplomama obavljaju određene poslove. To je bila jedna od naših proklamovanih politika koju sprovodimo u djelo.”

Podsjetimo, jučer je odlučio i vratiti ključeve više od 50 službenih automobila:

“Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 časova, na moj zahtjev, u prostorije Кabineta gradonačelnika. Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao što je to do sada bio slučaj.”

Danas je donio i Naredbu o obilježavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada i, kako je rekao, “na taj način zloupotreba imovine Grada više neće biti praksa”.

“U izradi je i novi Pravilnik o platama zaposlenih, kako bismo na jasan način stali u kraj svim izmišljenim višim pozicijama savjetnika ili koordinatora i na taj način napravili dodatne uštede.

I ono što je od juče postalo praksa, jeste vraćenje ključeva službenih automobila u 16 časova u moj kabinet i oni su svi na broju”, napisao je.

Данас сам по ХИТНОМ поступку наложио да ми се доставе ИМЕНА и ПРЕЗИМЕНА свих запослених у Градској управи са подацима из…
Objavljuje Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković u Petak, 25. prosinca 2020.

Related Posts