Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 25 – FEBRUAR 2021…

Dnevni horoskop za 25. februar 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Današnji aspekt podstiče obilje smijeha. Ako razmišljate da nekoj posebnoj osobi otkrijete svoje emocije, onda je sada pravo vrijeme da to učinite. Imate vjeru u sebe i samopouzdanje i jako ste iskreni i otvoreni, a vrlo vjerojatno je da će se i ta osoba osjeća isto prema Vama. Dan ima veliki potencijal pa gledajte da to iskoristite najbolje što možete.

KARIJERA: Početak dana je mnogo produktivniji za razliku od kraja dana. Tokom jutra ćete se osjećati vrlo energično, a i komunikacija sa ljudima je na zavidnom nivou. Kako dan odmiče, nastae zbunjenost i javlja se dosta nesporazuma.

ZDRAVLJE I SAVJET: Nikad nije kasno ići u smjeru u kojem želite. Današnje poravnanje planeta osvjetljava put kojim ste trebali ići, pa čak i najtvrdoglavija osoba može biti nadahnuta da krene ka novoj prilici.

Zaista, Vaš unutrašnji glas će Vam nešto reći tokom ovog tranzita i u Vašem najboljem interesu je da ga slušate. Pomoći će Vam smirujuća, opuštajuća vježba. Joga, pilates, istezanje, dizanje tegova, radite sve što smatrate dobrim za Vas. Takođe se preporučuju tople kupke.

BIK

LJUBAV: Ovo je sjajni vrijeme za sve vrste društvenih okupljanja, sa povoljnim aspektom dana. Ako ste u stalnoj vezi, oboje ćete život obogatiti novim krugom prijatelja. Ako ste slobodni, uključite ljubičastu boju u svoje svakodnevne odjevne kombinacije kako biste privukli novog partnera i potrudite se da Vaša duhovitost dođe do izražaja.

KARIJERA: U početku možete odbiti dosta ideja koje su sanjarske prirode i hirovite, kao i ljude koji Vam se obrate tokom dana. Umjesto toga, trebali biste prihvatiti te ideje. Napredak se postiže kada izađete iz zone komfora i sanjate velike snove. Koristite svoju maštu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Često se može čuti kako se žalite kako ne znate koji glas da slušate. Ne postoji “ispravno” ili “pogrešno”, ali Vas, među ostalim znakovima, često Vara osjećaj. Ovo je zaista bitno pitanje za Vas, tj prihvatanje neizvjesnosti u životu.

Kako bi Vam pomogli da steknete sigurnost u ovom nesigurnom svijetu, važno je da se gradite na dosljednom režimu vježbanja. Prednost je psihološka kao i fizička. Dosljednost i disciplina će Vas osloboditi!

BLIZANCI

LJUBAV: Energija je sjajna za sve romantične prilike. Ako izlazite na romantični sastanak, to bi trebalo biti divno iskustvo, jer ćete oboje željeti da ugodite jedno drugom. Ako se sa tom osobom susrećete prvi put, onda očekujte neke divne teme za razgovor koji će biti ispunjeni toplinom i garantujemo da ćete se oboje dobro nasmijati.

KARIJERA: Ideje koje su Vam se vrtjele u glavi u posljednjih nekoliko dana učvrstile su se i poprimile oblik. Sada ste u mogućnosti da ih integrišete na praktičan i smislen način. Sve u svemu, ovo je fantastičan dan za Vas. Velike mogućnosti su Vam nadohvat ruke.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ovo je vrijeme za velike stvari. Neki blizak odnos je poljuljan uslijed uticaja trenutnog tranzita. Bilo da je to veza sa drugom osobom ili neka vrsta odnosa koji imate sa dijelom sebe, poput odnosa sa tijelom, osjetićete napetost.

Ovu energiju biste mogli eksploatisati u teretani! Povećajte težinu tegova, zračite energijom koja motiviše druge ljude ili isprobajte novu online aplikaciju za vježbanje i naučite nove vještine!

RAK

LJUBAV: Možete hrabro krenuti u najnoviji romantični susret osjećajući se zaista dobro. Poravnanje planeta znači da imate izvrsnu priliku da napravite veliki pomak koji će sigurno uticati na vaš budući odnos. Vaše samopouzdanje je visoko, a sve što Vam treba jesu su sjajne teme za razgovor i nekoliko dobrih šala kako bi dan zaista bio potpun.

KARIJERA: Vrtoglava energija koju osjetite u ranim jutarnjim satima splasava tokom popodneva i Vi ste napokon u stanju riješiti sve dijelove slagalice. Više ne morate da se obraćate drugima za odgovore i pomoć, jer Vam odgovori sami dolaze.

ZDRAVLJE I SAVJET: Današnja nebeska atmosfera može učiniti da budete vrlo osjetljivi. Navikli ste na pažnju u različitim oblicima, ali niste uvijek posebno osjetljivi na nju. Da biste se suprotstavili reakcijama koje Vas mogu zateći, obratite više pažnje na ishranu.

Ne preskačite obroke. Jedite uravnotežene, hranjive obroke koji poštuju Vaše osjetljivo nepce i Vaše unutrašnje organe. Obilje vode pomoći će Vam da ostanete hidrirani. Klonite se prerađenog šećera. Izbjegavajte grickalice ili druge štetne stvari.

LAV

LJUBAV: Poravnanje planeta danas bi Vam moglo pomoći da bolje razumijete trenutni odnos sa partnerom. Ako ste prolazili kroz težak period, definitivno ćete imati koristi od malo dobrog humora od strane Vašeg partnera. Ili, još bolje, izađite na neko posebno mjesto i uživajte što više možete. To će biti pravo osvježenje za vaš odnos!

KARIJERA: Prolazite kroz visokoenergetski period tokom kog je vrlo moguće da se preforsirate na poslu. Odvojite vrijeme za opuštanje, posebno tokom popodneva. Izađite ranije sa posla ako ste u mogućnosti. Budite lijeni za promjenu i težite svojim ličnim potrebama.

ZDRAVLJE I SAVJET: Nadate se da će naporan rad biti nagrađen, ali ponekad Vas zbuni nedostatak priznanja od drugih. Ponekad je naš trud nevidljiv onima koje želimo impresionirati. To može biti iz razloga koje ponekad ne razumijemo, ali važna lekcija je biti fokusiran na sebe.

Ne postoji niko koga biste trebali impresionirati više od sebe. Uložite svoju energiju u stvaranje najzdravijeg tijela koje možete. Vježba, dijeta i odmor svakodnevni su zadaci.

DJEVICA

LJUBAV: Današnje poravnanje planeta čini ovaj dan sjajnim za improvizovanu zabavu na koju bi možda bilo dobro pozvati goste sa koji imaju različita interesovanja od Vaših. Ako ste fascinirani umjetnošću, pozovite neke umjetnike na tu zabavu. Ako volite ljude same po sebi, pozovite što više ljudi kako bi se događaj upotpunio.

KARIJERA: Bićete veoma emotivni, posebno danas popodne. Veoma ste osjetljivi pa stoga i najmanja kritika će Vas odvesti u paniku. Ne fosirajte sebe preuzimanjem dodatnog posla i odgovornosti na sebe. Ne morate se nikome dokazivati.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kad osjećate disbalans, Vas to poremeti mnogo više nego što je to slučaj kod drugih ljudi. Na primjer, kada prekršite rutinu u vježbama, osjećate prilično snažne efekte. Ovu osjetljivost možete iskoristiti konstruktivno.

Ako trebate započeti zdravstvenu praksu i nemate motivacije, sve što trebate učiniti je započeti i nalet energije koji ćete dobiti natjeraće Vas da odmah poželite još. Iskoristite ovaj zamah energije za izgradnju zdravstvenog režima.

VAGA

LJUBAV: Iako možete biti vrlo lojalni nekom svom cilju ili nekoj osobi, ponekad, nakon što Vaša veza prestane biti profitabilna, možda ćete početi osjećati nezadovoljstvo što se tiče jednog određenog odnosa. Aspekt dana može značiti da imate osjećaj da ste ograničeni nekim stvarima. Danas trebate učiniti nešto po ovom pitanju.

KARIJERA: Jasnoću i mentalnu snagu koju osjećate ujutro iskoristite u svoju korist. Pitanja su dobro postavljena i lako razumljiva. Odgovori Vam neće biti toliko očigledni u popodnevnim satima. Neodlučnost će Vas obuzimati, a put kojim idete će biti manje jasan.

ZDRAVLJE I SAVJET: Bilo bi dobro da se klonite prerađenog šećera! Šećer vrlo lako podstiče adrenalin. Šećer i konzervansi su među najvećim pokretačima za Vas. Poravnanje planeta u ovom trenutku dominira emocionalnom teritorijom i možda je najbolje da se držite na udaljenosti od svega što Vas previše pokreće.

S druge strane, tokom ovog tranzita toplo se preporučuje da radite sve ono što oslobađa zadržanu energiju. Vježbanje, meditacija, spavanje. Odaberite svoj izvor opuštanja!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Trenutna konfiguracija planeta znači da neki vrlo neočekivani događaji mogu promijeniti tok Vašeg ljubavnog života. Možda ste planirali izaći, zapravo ne očekujući da će se nešto
dogoditi, ali ćete biti vrlo iznenađeni kad utvrdite da taj susret na Vas djeluje vrlo energično. Kao rezultat ovoga događa se da možete razviti prekrasan novi odnos.

KARIJERA: Poteškoće koje ste imali u proteklih nekoliko dana će se ublažiti danas popodne. Neočekivani vitez u sjajnom oklopu spasiće Vas mentalne zbrke i zastoja koji ste imali sa drugima. Vjerujte da je rješenje ispred Vas.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vi ste uvijek spremni isprobati nešto (ili nekoga) novog. Lakše je reći “da” nego “ne”. Odgovorni ste za ono što unesete u svoj život, a posljedice su vrlo relane. Isto tako, odgovorni smo prema svom tijelu.

Ono što jedemo ostaje u nama. Osjećaćete ono što ste unijeli u svoje tijelo mnogo duže od vremena potrebnog za njegovo unošenje. Obratite posebnu pažnju na ovaj proces i naučite prednosti kazivanja “ne”.

STRIJELAC

LJUBAV: Poklon koji kupite za nekog, ispostaviće se da će ostaviti veliki utisak na tu osobu. Današnji aspekt ukazuje da će to biti knjiga, umjetničko djelo ili nešto jedinstveno, i zasigurno će oduševiti Vaše g partnera. Toliko da se vaša veza zbog toga može totalno promijeniti na bolje. Sve će biti bolje u budućnosti za vas dvoje.

KARIJERA: Nečiji neodgovorni pristup poslu stvoriće Vam tenzije tokom jutra. Sukob sa ovom osobom biće prilično teško riješiti na svim nivoima. Pokušajte da od toga ne pravite preveliku stvar. Pustite to i idite dalje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Osjećate kao da ste dobili vjetar u leđa s obzirom na današnju planetarnu konfiguracijom. Osjećate se živahno i zdravo, uprkos tome što ponekad nastojite tome da se previše opterećujete! Nastavite sa svojim zdravim navikama ove sedmice.

Prioritet bi Vam trebala biti zdrava ishrana, zato smanjite tijesto i imajte na umu da nikada ne možete piti previše vode. Zapravo, lagani post bi povećao Vašu energiju. Pokušajte jesti laganu hranu i isključite ugljikohidrate i mliječne proizvode iz pretjerane upotrebe.


JARAC

LJUBAV: Položaj planeta danas Vas ohrabruje da idete u krajnosti i radite stvari onako kako želite, bez obzira na to da li je Vaš partner raspoložen za isto.

Možda će Vam ograničenja zbog Vaše svakodnevne dnevne rutine danas biti previše dosadna i odlučićete učiniti nešto drugačije. U stvari, možda je dobra ideja da odete negdje sami i učinite nešto samo za sebe.

KARIJERA: Osjetićete veliku promjenu energije danas u jutarnjim i popodnevnim časovima. Prihvatite oba aspekta i pristupa poslu, i mentalni i intuitivni. Ova dva načinja učenja i razumijevanja mogu imati veliku korist za Vašu budućnost.

ZDRAVLJE I SAVJET: Kada je san dobar, takav je i ostatak života, uopšteno govoreći! Svako malo trebamo svjesno prilagoditi svoje navike spavanja kako bismo osigurali dobar odmor. Možda Vam treba novi krevet!

Možda će Vam trebati novi jastuci ili posteljina ili nešto toplije ili nešto hladnije. Nastojte usavršiti svoj prostor za spavanje. Sve bi trebalo biti onako kako želite. To je jedno područje života koje ne treba štedjeti jer odmor je najvažniji.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda Vam večerašnji sastanak neće biti posebno romantičan, ali sigurno neće biti dosadan. Današnji planetarni aspekt garantuje da ćete se provesti lijepo, a budući da će dotična osoba takođe pokazivati veliku draž i harizmu, možda ćete čak doći u iskušenje da ponovite to. Možda nije savršena partner o kakvom ste maštali, ali je neosporno divno društvo.

KARIJERA: Danas se osjećate kao da sve stižete u posljednji čas. Iskoristite ovo u svoju korist jer popodne, drugi ljudi se mogu oglušiti na Vaše nove i inovativne ideje. Privucite pažnju ljudi rano ujutru, umjesto da čekate.

ZDRAVLJE I SAVJET: Pun krug pruža Vam osjećaj postignuća kada je riječ o postizanju ciljeva. Obratite pažnju na stvari koje ste postigli i neizbježno ćete vidjeti obrazac završetka tamo gdje ste započeli, ali sa većim razumijevanjem.

Briga za sebe i svoje tijelo način je stalnog prilagođavanja promjenama, dok optimistično pozdravljate nove stvari u životu. Naša ishrana je naša najbolja prevencija protiv bolesti, vježbe najbolje oružje protiv depresije, a dobar san je najbolji način da se osjećamo istinski izbalansiranim. Skoncentrišite se na razvoj ovih vještina u potpunosti.

RIBE

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje ukazuje na to da Vi i Vaš partner možda nećete željeti napraviti kompromise na način na koji to čine drugi parovi. Oboje se osjećate veliki nalet nergije i spremno za akciju, ali ne nužno u smislu zajedničkog rada.

Možda Vam pomogne ako shvatite da Vam treba prostora za istraživanje Vaše kreativnosti, a provoditi vrijeme odvojeno od partnera može Vam pomoći u tome.

KARIJERA: Kako dan odmiče, osjetićete kako drugi ljudi sve ozbiljnije shvataju Vaše ideje. Sve u svemu, bićete mnogo produktivniji u popodnevnim satima. Danas Vam dolazi neočekivana sreća koja će Vašem radu dati veću svrhu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Atmosfera dana Vam pruža puno energije i ukazuje Vam na to da morate angažovati svoj um da biste upravljali svojim tijelom.

Mislite o svom umu kao o herojskom čuvaru šuma koji sadrži bijesnu vatru. Puno pozitivne koristi ima vatra, ali mora se obuzdati. Disciplina je ključ uspjeha. Pripremite zdravu večeru za sebe i pijte dovoljno vode.

Related Posts