Menu Close

A EVO I NEŠIĆA; ORTODOKSNOG NEZNALICE: “Jedan narod i jedna sudbina” “Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić

“Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić Republici Srpskoj će, siguran sam, učiniti dostupnim dio kontingenta vakcina kojima raspolaže. Ne zato što neko moli nego zato što je saradnja, solidarnost i normalnost osnov toga što je Srbiji svaka svjetska vakcina danas na raspolaganju”, smatra predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Prema njegovim riječima, Srbija je pomagala Republiku Srpsku kad god je bilo potrebno.

“To je prirodno i normalno, jer radi se o jednom narodu i jednoj sudbini na Balkanu”, kazao je Nešić i dodao da je Demokratski narodni savez stranka kojoj je interes Republike Srpske i srpskog naroda iznad svake političke razlike. “Prvi smo upozorili na opasnosti od Covida-19, i u zdravstvenom i u ekonomskom smislu. Borba protiv ove pošasti mora biti i jeste iznad svih političkih razlika, jer bolest ne bira prema političkoj pripadnosti kad utiče na zdravlje ili posao. Pozivam sve da se prema ovoj temi tako i ponašamo, bilo da smo vlast ili opozicija”, naveo je Nešić.

“Izražavamo svoju sreću”, kaže on, “da je srpski narod jedan od rijetkih kojem su na raspolaganju sve efikasne vakcine, i sa istoka i sa zapada, i to u Republici Srbiji”.

Related Posts