Menu Close

3 NAJISKRENIJA horoskopska znaka..

Za ova 3 horoskopska znaka laganje je gnusno, pa će vam oni uvijek reći istinu, ma koliko bila bolna i surova.

DJEVICA: Urođeni perfekcionizam nalaže im da se ne petljaju u klupko laži. To im ne pada nimalo teško jer su veliki kritičari, pa im otkrivanje istine dođe kao vid zadovoljstva.

STRIJELAC: Uvijek govore istinu, ali zbog dobrog poznavanja različitih ljudi, znaju kako tačno kome treba nešto da saopšte da bi ta osoba istinu što bezbolnije prihvatila.

OVAN: Žive vrlo spontano i iskreni su uvijek jer znaju da je „istina samo jedna, a laži bezbroj“.

DJELUJU HLADNO I TVRDOGLAVO, ALI OVO JE NAJPOŠTENIJI HOROSKOPSKI ZNAK

Bik je najpošteniji horoskopski znak. Iako ih prati glas hladnih i tvrdoglavih ljudi, Bikovi nikad neće dopustiti da nekoga ostave zakinutim. Veoma su samostalni i vole sami da donose odluke, što ih čini idealnim šefovima.

Uvijek će se potruditi da u donošenju odluka uračunaju sve mogućnosti i pokušaće da osiguraju da svi budu zadovoljni odlukama. Oni vjeruju da je svako kovač svoje sreće i zbog toga se veoma trude da ostave utisak snalažljivih i pouzdanih ljudi. Upravo zbog toga će paziti da niko ne može ništa da kaže protiv njih iza leđa.

Ako u porodici imate Bika, onda vjerovatno znate da se na njih uvijek možete osloniti. Što se tiče ljubavi, boriće se do kraja, dok ne iscrpe svaku šansu. Uporni su i u očuvanju odnosa ako misle da je druga osoba toga vrijedna.

Related Posts